Sonik SK4

Keskustelut » Kalastusvälineet

Viimeisin viesti: M_a_k_e 7.8. 2011, 11:36

Uusi aihe Vastaa ketjuun
4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Badger Sonik SK4 7.4. 2011, 21:27 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Morjestaa!

Se eikun kesä lähenee lähenemistään, ja samantien myös perhostelu reissut niin lähi järville/joille, kuin myös kauas pohjoiseenkin.
Olen perhokalastellut muutaman vuoden ajan, sellaisella ihan halppis 40€ maksavalla setillä, mutta nyt olisi aika hankkia ihan suht. kunnon perhostelu vermeet. Kun nyt tähän harrastukseenkin oikein toden teolla hurahdin.
Elikkä olen selaillut nettiä ristiin rastiin ja lukenut erinäisiä palstoja, selaillut netti kauppojen sivuja, lukenut arvostelu jne jne... Erillaisista perhoseteistä ja merkeistä. Selväksi on tullut, että loop ja vision ovat alan huippu vehkeitä ja aika huippu on hintakin, eli liian kalliita minulle..
Kunnes eteeni sattui perhokalastus väline valmistaja Sonic! Selailin jälleen nettiä ja yllätyksekseni huomasin, että lähes kaikki olivat kehuneet vermeitä! Eikä hintakaan olisi paha!
Elikkä tekeekö ylipäätään sonicin vermeillä mitään?
Kohdekaloina olisi suurimmaksi osaksi Taimen, kirjolohi ja harjus. olisiko noille kaloille tommonen 5/6 luokan setti hyvä? eli tuollainen -> http://www.rialinna.fi/index.jsp?pid=77&productid=8448
Näihin suht aloittelijamaisiin kysymyksiin hakisin teiltä kokeneemmilta vastausta.

Kiitän kovasti jo etukäteen!

ps. Ehdottaa saa jotain muutakin settiä, jonka hinta liikkuisi noilla korvilla.

zjussi Re: Sonik SK4 14.4. 2011, 10:23 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Badger kirjoitti:
>ps. Ehdottaa saa jotain muutakin settiä, jonka hinta liikkuisi noilla
> korvilla.

Morjes! Itse tunnustaudun Visionin käveleväksi mainostolpaksi, joten mahdollisesti sponsorirahaa tulisi jo alkaa haeskella.:) Välineet ja uudet innovaatiot ovat laadukkaita, mutta eivät kohtuuttomasti hinnoiteltuja. Huippuvälineiden hinnat alkavat mielestäni olla jo lähes nelinumeroisissa vapojen ja kelojen osalta ja niihinhän on varaa vain niillä, jotka niihin sijoittavat.:)

Olen heittänyt mainitsemallasi vavalla ja oman kokemukseni mukaan se todellakin on ihan kelpo peli. Vastaa helposti hintaansa vapana. Kelasta ei ole kokemusta, mutta sekin vaikuttaa ihan peliltä. Jos hintatasosi on kuitenkin tuo linkittämäsi, niin tutkisin kyllä tarkasti vaihtoehdot guidelta ja vissulta.

Spey Clave tarjoaa tuon guiden atc4-setin samoihin hintoihin ja vissun gt-fourin xla:n kelalla sai jostakin muutaman kympin kalliimmalla. Jälkimmäisessä setin mukana tuleva siima on ainakin todella pelittävä - asia jota aloittavalle ei liikaa voi korostaa mielestäni! Siimaksi saa sen mistä maksaa ja huippusiimalla on helppo heittää.

Lisäksi messut ovat täynnä tarjouksia, jos niille on mahdollista poiketa. Myös käytetyt välineet ovat näillä saiteilla olleet priimatavaraa ja hintataso yllättävän kohtuullinen.

Badger Re: Sonik SK4 25.4. 2011, 09:32 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kiitoksia paljon vinkeistä. Tuo visionin gt-four setti alko kyllä kiinnostamaan, jos ei kerta paljon kalliimpi ole. Yritin sitä äsken netin kautta haeskella, mutta en näin äkkiseltään löytänyt. Vai onkohan netin kautta se edes mahdollista. Mutta täytyy yrittää vielä metsästää.

JaskaV Re: Sonik SK4 31.5. 2011, 23:04 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Noniin! tuli tilattua sitten sonikin sk4 4/5# oisko kellään siimaehdotuksia kyseiseen vapaan? kelluva tarttis olla. meinasin tilata samalla 3m air cell 5# siiman mutta näytti olevan mispoolissa loppu.

M_a_k_e Re: Sonik SK4 7.8. 2011, 11:36 Vastaa tähän viestiin Vastaa
JaskaV kirjoitti:
> Noniin! tuli tilattua sitten sonikin sk4 4/5# oisko kellään
> siimaehdotuksia kyseiseen vapaan? kelluva tarttis olla. meinasin
> tilata samalla 3m air cell 5# siiman mutta näytti olevan mispoolissa
> loppu.


ite omistan vapoja sonik sk4 3/4 & 5/6 ja vision gtfour catapult 5 luokassa

kyllähän tuo catapultti noista linkasee pisimmälle mutta olen ollut erittäin tyytyväinen myös sonikin vapoihin..

RIDGE SUPPLE TACTICAL itse käytän sonikeissa tuota narua ja hyvin on toiminu heitot lentää ja valmiit loopitki löytyy kyllähän noita paljon parempiakin varmaa on mut en oo viel ainakaa suostunu käyttämää sataa euroa johonkin naruu... noita saa briteistä halvimmillaa 35euroo..

http://www.tyrskytaimen.fi/product.asp?sua=1&lang=1&s=3084&nav= 10020065&q=y

tossa oli suomalaisesta firmsta ja vähän on hinta ylhäällä...

4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe