Vision Atom

Keskustelut » Kalastusvälineet

Viimeisin viesti: sitoja97 30.4. 2013, 13:10

Uusi aihe Vastaa ketjuun
8 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
pohjanpoika Vision Atom 8.7. 2012, 15:06 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Elikkäs ois tarkotuksena hommata seuraavaksi setiksi ehkä tämä vision atom.. Mitenkäs, onko teillä kokemuksia setistä? :) tarkoitus olisi hommata 6 luokan setti.. :)

PerhostajamAvk^ Re: Vision Atom 8.7. 2012, 19:10 Vastaa tähän viestiin Vastaa
pohjanpoika kirjoitti:
> Elikkäs ois tarkotuksena hommata seuraavaksi setiksi ehkä tämä vision
> atom.. Mitenkäs, onko teillä kokemuksia setistä? :) tarkoitus olisi
> hommata 6 luokan setti.. :)


Ite ostin tuon Vision Atom setin keväällä.Oma settini on 5luokka,mutta omasta mielestäni todella todella hyvä setti.Helppo heittoinen,omasta mielestäni kevyt kalastaa.1 kirjolohen olen tuolla jo kerinnyt saamaan,hyvä oli väsyttää.Ja Visionissa takuun pitäisi toimia todella hyvin,itsellä ei ole siitä kokemusta mutta muut kalastajat ovat kertoneet takuun olevan todella hyvä.Olen sitä mieltä että kannattaa ostaa tuo setti,rahasi eivät mene hukkaan!

MKoiv Re: Vision Atom 10.8. 2012, 20:22 Vastaa tähän viestiin Vastaa
pohjanpoika kirjoitti:
> Elikkäs ois tarkotuksena hommata seuraavaksi setiksi ehkä tämä vision
> atom.. Mitenkäs, onko teillä kokemuksia setistä? :) tarkoitus olisi
> hommata 6 luokan setti.. :)
Kokemusta ei kokeillu kyllä!!:)siimana oli kyllä siihen settiin vaihdettu Vision Presentation2:luokkaisenaan,mutta uskaltaisin väittää,että sama siima ja luokkaa suurempana toimii ihan ok.Vapa:No mitä siitä nyt voi sanoa. Aloittelialle toimii ja riittää ihan varmasti,mutta jos nyt meinaat oikeasti alkaa paneutuun asiaan unohda koko juttu.
PS:Tiedän,että jostain se on aloitettava ja pitää katsoa lompakkoon ja pitää, miettiä käynkö 10kertaa vai joka päivä kalassa, millaisen nautinnon haluan niillä kerroilla kun käyn ja piste.
Eli osta ihmeessä, jos et ihmeitä osaa vaatia, mutta samalla vaihda siima siihen settiin heti! niinkuin hyvin usein käy.....

trout1 Re: Vision Atom 10.8. 2012, 20:26 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kokeilin kaverin #5 Atom settiä, johon oli vaihdettu #5 Nite siima. Oli kyllä tosi hyvän tuntuinen hintaluokkaansa.

MKoiv Re: Vision Atom 10.8. 2012, 20:56 Vastaa tähän viestiin Vastaa
trout1 kirjoitti:
> Kokeilin kaverin #5 Atom settiä, johon oli vaihdettu #5 Nite siima.
> Oli kyllä tosi hyvän tuntuinen hintaluokkaansa.
Niin miten nyt määritellä tuo hintaluokassaan oleva vapa tai setti? Tiedän,kyllä kaverini kalastaa 75euron setillä,johon vaihdoin attack siiman kun oli jäänyt niin sanotusti ylimääräiseksi, niin annoin sen hänelle. Yllätys yllätys, jopa kaverini setti alkoi toimiin, sinne päin kuite. Sai jopa jaloista 5metriä eteen päin siiman. Kaveri oli ihmeissään, miten voi siimalla olla niin suuri vaikutus? Tiedä nyt häntä,mutta ei se hänen setti missään nimessä ollut nautinto,vaan saipa siiman lentään edes eteen päin. Itse olen tällä hetkellä niin onnellisessa tilanteessa, että koko 30metriä siimaa lentää, jos on tarvis ja tilaa.Tämä loputon väittely mikä sopii mihin on ok,mutta ottakaa ihmiset nyt kuiten teidän oma tarve ja käyttömäärä huomioon erityisesti.Rahaa jos on, vaikka kävisi 2kertaa kesässä, laittaa välineet,että käy varmasti myös toisena kesänä sen 2kertaa,tai ehkä jopa 3kertaa ja nautinto kuiten on taattu,niin kuin myös onnistuminen.Välineistä ei ammattilasta erota, mutta joen,kosken ym. luku ja perhon oikea uitto sen kun oppii niin jopas jotain,kalaa alkaa tulla ja jos ei tuu, tietää mikä on pielessä.PS:kala raukka kun ei tiedä kuinka kalliilla tai hyvillä välineillä kalastat se näkee vain oikean perhon oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja .

MKoiv Re: Vision Atom 10.8. 2012, 21:15 Vastaa tähän viestiin Vastaa
trout1 kirjoitti:
> Kokeilin kaverin #5 Atom settiä, johon oli vaihdettu #5 Nite siima.
> Oli kyllä tosi hyvän tuntuinen hintaluokkaansa.
Niin,että kiinostaisi tietää, miten määrittelet tuon hintaluokassaan olevan setin????

trout1 Re: Vision Atom 11.8. 2012, 05:32 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tarkoitin tällä sitä, että kun aloitin perhokalastusta aikanaan 70-80luvun taitteessa jollain Abun setillä, niin "halvat setit" olivat enemmän vitsi kuin tarkoitettu kalastukseen. Nykyiset (ns.tunnettujen valmistajien)setit ovat mielestäni aivan täysiä pelejä kohtuuhintaan. Hintaluokalla tarkoitin että, laittamalla "vähän" enemmän rahaa kiinni saa toki laadukkaampia välineitä, mutta itse heittäminen ja kalastus on kyllä kiinni enemmän sieltä kahvan takaa.

perhostelija00 Re: Vision Atom 27.4. 2013, 21:32 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Itse olen kahdesti tuon setin ostanut, ja molemmat ovat menneet Heittäessä vavasta poikki. Onkos muilla ollut tällaista ongelmaa?

sitoja97 Re: Vision Atom 30.4. 2013, 13:10 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kaveri osti kyseisen setin ja olen sitä pari kertaa kokeillut enkä voi kyllä kehua koska siima ei ole mielestäni hyvä. Siiman vaihdolla varmasti hyvä setti. Kaveri itse oli kyllä tyytyväinen koska entinen setti oli 40-50e setti. Tämäkin on kyllä tottumis kysymys. Ei ole missään tapauksessa huono valinta mutta itse en kyllä siihen ihastunut. :D

8 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe