siima visionin extreme+ vapaan joka on 5 luokkaa!?

Keskustelut » Kalastusvälineet

Viimeisin viesti: Jarkko 4.12. 2002, 22:44

Uusi aihe Vastaa ketjuun
3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
mattivehvilainen siima visionin extreme+ vapaan joka on 5 luokkaa!? 8.8. 2002, 18:10 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Itellä sattuu olemaan tuollanen vapa ja kelana abu diplomat 5/6. Nyt ois tuollasen melko edullisen (mutta ei kuitenkaan huonon) siiman osto eessä. Siis ehdotuksia!!? Onko kellään kokemusta tuollaisesta vavasta. Minulla toiminut mainiosti ja voimaa riittää pitkänkin siiman heittämiseen ( vaikka lyhyellä siimalla heittely on enenmmän mun mieleen ;).

Jarkko Re: siima visionin extreme+ vapaan joka on 5 luokkaa!? 25.11. 2002, 23:52 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Omistin joskus Extreme+ 905:n. Se on vahva vapa mutta lyhyellä siimalla jäykkä. Esimerkiksi Wulffin #5/6 kelluva Triangle Taper ei oikein ladannut vapaa tarpeeksi. Suosittelisin vähintään luokkaa painavampaa siimaa, jos heität enimmäkseen lyhyitä heittoja. Vision Presentation F ei ole kallis siima (se on Wulffin kopio), kannattaisi kokeilla #6/7:aa.
Extreme+ on hyvä streamervapa kun käyttää siinä uppoavaa ampumapäätä: heittää todella pitkälle (joskus tulee eteen tilanne jolloin pitää päästä heittämään pitkälle, sanovatpa muut mitä tahansa ja ampumapäällä se on vaivatonta ja mielekästä). Mutta tästähän kalastuksessasi ei ollut kysymys...

mattivehvilainen Re: siima visionin extreme+ vapaan joka on 5 luokkaa!? 26.11. 2002, 14:53 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Itse ostin ko. siiman, mutta luokassa 5/6. Pitkät heitot lähtee ihan hyvin ja lyhyetkin pienen totuttelun jälkeen. Harkinnassa on ens vuonna varasiimaks joku luokkaa tai kahta painavampi. Kahtoo nyt miten on rahatilanne.

Jarkko Re: siima visionin extreme+ vapaan joka on 5 luokkaa!? 4.12. 2002, 22:44 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Rialinnassa ja Sportia-Pekassa (Tampereella) on halpoja siimoja. Jälkimmäisessä on ainakin aikaisemmin ollut laari 10 euron siimoja. Nyt on hyvä aika ostaa siima kun on talvialennuksia...

3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe