hyuhhu (Palsankoski)

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: saqqa 26.6. 2003, 01:10

Uusi aihe Vastaa ketjuun
1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
jossu hyuhhu (Palsankoski) 24.6. 2003, 15:18 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Pari vuotta sitten tuli palsankoskilla käytyä. Aluksi näytti ihan mukavalta paikalta, mutta kalastajia oli kyllä liikaa. Syy kalastajien paljouteenkin paljastui kun tankkiauto kävi koskella. Noh siinä kalojen laskemispaikan lähistössä pyöri kohta melko kourallinen kalastajia. Taimenet ja killet meni pussiin sellasta tahtia että tais jollain saaliskiintiöt unohtua. No itse suuntasin kuitenkin almemmalle koskelle jossa ei ollut ketään muuta. Sieltä sain yhden vanhemman 47cm taimenen, jonka laskin takasin. Ja näin n. 2kg taimenen hyppivän isojen vesiperhosten perään, muttei kelpuuttanut omia yrityksiäni.

Palsankosket olisivat mielenkiintoinen ja kaunis paikka, mutta näin pienimuotoisessa paikassa pitäisi olla esim viiden kalastajan kiintiö. Nyt on liian ruuhkaista.

saqqa Re: hyuhhu (Palsankoski) 26.6. 2003, 01:10 Vastaa tähän viestiin Vastaa
En tiedä kyseistä paikasta mitää, mutta samanlaisia kokemuksia on ainaki konnekoskelta, minne yritän päästä vähintään kerran viikossa. Sattuttiin kaverin kanssa olemaan paikalla kun tankki auto tuli paikalle. Otettii kaverin kanssa ruokakalat ja opetettiin muutama paikkakuntalaisen kanssa taivoille ennenkuin muita kerkesi paikalle. kolmen aikaan pois lähtiessä oli matka rautalammille yllättävän ruuhkainen :/ Tästä viikko eteenpäin ni sai taas kalastaa ainakin yön ja aamun rauhassa. Konnekoskellakin kalastaja rajoitus olisi paikallaan... Viime yönä kahden miehen kalat kovin hiljaiselle tuulelle :/ Aamu sentää pelasti

1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe