Vutnusjoki - Råstojärven ympäristö

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: kukkuluuruu 2.7. 2004, 13:07

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
kukkuluuruu Vutnusjoki - Råstojärven ympäristö 1.7. 2004, 15:20 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Onko kenelläkään kokemusta ko alueelta, muilta kuin Kumma- ja Pälstajoilta? Vutnusjoki, - järvi, Kiirunakortin piiriin kuuluva lyhyt Råstojoen pätkä ja näistä pohjoiseen olevat purot ja järvet (Rautujärvet) näyttävät mielenkiintoisilta kartalla, miten on?

Mikko Re: Vutnusjoki - Råstojärven ympäristö 2.7. 2004, 08:06 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Hei!
Olin Vutnusjärven maisemissa viime kesänä. Joet oli todella vähävetisiä viime elokuussa. Nettisivuillani on pieni juttu reissusta. Katso kohdasta uutta sivuilla ja sieltä linkki lappi 2003.
http://students.tukkk.fi/mikko.rehtila/aloitussivu.htm

kukkuluuruu Re: Vutnusjoki - Råstojärven ympäristö 2.7. 2004, 13:07 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kiitos kovasti ja hyvät sivut sinulla!
Rauhoittavaa tietää, että Vutnuksen ympäristössä ainakin olisi kalaa eikä järvissä vain kääpiörautua. Olen aiemmin tosiaan ollut Pälstanjoella (kylmä keli -> ei kalaa, vaikka sitä siellä varmasti on) ja Norjan puoleisella Råstojoella, jota suosittelen erittäin lämpimästi.
Kaikesta päätellen Vutnuksen maasto oli myös helppoa kävellä. Suunnittelemme vieläkin etelämmäs talsimista, ehkä Harrijoelle ja siitä Norjaan, ellei osoittaudu ylipitkäksi reitiksi (ehkä kuitenkin ... muilla kokemuksia ko kalapaikoista??). Ilmeisesti alueella on myös kopteriporukkaa jos ei kuitenkaan tungosta, saas nähdä.



2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe