Kotalan kosket avajaispäivä

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: Karvaturri 5.5. 2005, 15:55

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Karvaturri Kotalan kosket avajaispäivä 3.5. 2005, 12:40 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Oliko kukaan täältä kalastamassa Kotalan koskilla avajaispäivänä, jolloin oli ilmaista kalastaa? Sinne myös istutettiin kalaa jonkin verran joka koskeen (tai ainakin Kitus- ja Koskelan koskeen).

Itse olin kaverini kanssa kalastamassa, joka asuu siinä 4km päässä koskista. Hauetkin jo hieman ottivat perhoihin, valkoiseen zonkkeriin ainakin, vaikka tosin näköhavaintona muutama yksilö oli vielä kudulla.

Menimme klo 10.30 koskille ja aloitin itse perhovavalla, ihan harjoituksen merkeissä, mutta ilman tulosta kuitenkin. Olivathan vasta jossain klo 14.00 aikoihin istuttaneet Koskelan koskeen kalaa.

Sitten tuli vaihdettua perhon menetyksen (omien sähläykseni takia) jälkeen virveliin ja Meppsin nro 1 tai 2 lippa kupari, pun. täplillä, ja toisella heitolla Koskelan kosken yläjuoksulta otti kiven edestä ensimmäinen taimeneni kiinni.

Omaksi harmikseni kala pääsi miltein heti iskun jälkeen irti vaikka hyvin näytti hyppelevänkin hienosti. Kyllä otti päähän.

Ja nyt niille, jotka eivät tienneet:
On kuulemma näin, että Koskelan kosken yläjuoksu, nimeltään Simon kalapaikka, tullaan kenties myymään jollekin henkilölle, ja tämä henkilö tulee rakentamaan huvilan (vastaa vissiin "omakotitaloa") kosken rantaan. Kesämökkihän olisi ollut ihan jees, mutta huvilan lähelle, eli asutun rakennuksen lähelle ei saa mennä 150 metriä lähemmäksi. Ja nämä ostajahenkilöt ovat vielä kuulemma sellaisia että eivät kalastuksesta ole kiinnostuneita. Sinne menee koko yläjuoksu hukkaan, jos tämä kyseinen henkilö sen alueen siitä ostaa. :(

kettukala Re: Kotalan kosket avajaispäivä 3.5. 2005, 14:07 Vastaa tähän viestiin Vastaa
No niimpä tietysti! Koskela on ollut aina rauhallisin kalastus paikka näistä kolmesta kotalankoskesta ei ole ruuhkaa ollut! Ja sit tämä siinä meenee hyvä koski piloille. Mut onneks kosken alempiosuus on kumminkin pikkasen parempi kuin yläosa ainakin mielestäni.
Kummalle puolelle meinaa rakentaa?

Karvaturri Re: Kotalan kosket avajaispäivä 5.5. 2005, 15:55 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Veikkaampa, että aivan siihen Julun lehmäpaikan viereen, eli kosken sille puolen missä on kota, mutta sen jälkeen ei ole sitäkään, kun sekin aiotaan purkaa. On "mökkiläiset" löytänyt hyvän paikan huvilalleen. :(

2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe