vahojärvi

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: kalastaja jussi 30.5. 2005, 19:35

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
kalastaja jussi vahojärvi 28.5. 2005, 10:57 Vastaa tähän viestiin Vastaa
onks joku käyny Parkanossa ja siellä vahojärven osakaskunnan kalastus alueella sellasilla koskilla ku
vesankoski,lierunkoski,riihikoski ja lehtiniemenkoski

RIP Re: vahojärvi 30.5. 2005, 15:51 Vastaa tähän viestiin Vastaa
On tullu käytyä viime vuosien aikaan aika usein. Mukava paikka kalastella, kosket on miellyttäviä kalastaa ja kalaa yleensä löytyy, kunhan vaan jaksaa yrittää. Ite oon tehny vaan yhden tyhjän reissun ja senkin tänä keväänä huhtikuussa ennen istutuksia.
Muita kalastajia ei koskilla juurikaan ole näkynyt, olisinko jonkun pari kertaa muihin törmännyt - poltinkoski vetää useimmat kalastajista puoleensa...
Istutuskalana on pelkästään taimenta ja kalat ovat melkein poikkeuksetta erittäin hyväkuntoisia ja kauniita. Luonnonkalaa ei juuri esiinny, joitakin yllätyksiä voi kuitenkin kohdalle osua. Itse olen yleensä keväällä saanut luonnonkaloilta vaikuttavia yksilöitä, ennen kuin ensimmäiset istutukset on tehty.
Oma suosikkini koskista on ehdottomasti riihikoski, josta sain viikko sitten sunnuntaianakin reissun ainoan kalan (45cm), joka sai vapautensa takaisin.

kalastaja jussi Re: vahojärvi 30.5. 2005, 19:35 Vastaa tähän viestiin Vastaa
mäkin olin siel viime kesänä mun kaverin kanssa viikonloppu läheisessä leirintä keskuksesta ku mun kotoo paikalle on noin 130km. saatinhan mekin 6 mitallista taimenta. tarkotuksena ois mennä taas kesällä uudestaan

2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe