Lohenrengas

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: peltzi 10.8. 2005, 20:41

Uusi aihe Vastaa ketjuun
8 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Norther Lohenrengas 31.5. 2005, 22:25 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Joo eli kun olen katsonut näitä päiväkirjamerkintöjä ko. paikasta, on tullut himo lähteä sinne. Tarvitsisin vähän apua: Mistä saa ostaa lupia? Mitä maksaa? Onko jotain nettisivua tälle paikalle? Onko virvelikalastus myös sallittu? Kaikki tieto on tervetullutta. Toivoisin pikaista vastausta. Kiitos etukäteen. :)

Perhoukko Re: Lohenrengas 1.6. 2005, 14:07 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Itelläkin ois kova halu kävästä tuolla. Tommosen nettiosotteen löysin
http://www.sportfishingmagazine.fi/fin/lansisuomen_joet_ja/2004/lohen_renga s.htm

Norther Re: Lohenrengas 1.6. 2005, 14:47 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Joo, kiitos. Kauhistuttaa vaan noiden kalojen hinnat... Siis jos niitä ottaa ylös. Muuten sinne ei siis ole mitään maksua? Ja virvelilläkin saa kalastaa?

do dii Re: Lohenrengas 1.6. 2005, 14:58 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Norther kirjoitti:
> Joo, kiitos. Kauhistuttaa vaan noiden kalojen hinnat... Siis jos
> niitä ottaa ylös. Muuten sinne ei siis ole mitään maksua? Ja
> virvelilläkin saa kalastaa?
perusmaksu 10e ja sillä saa ottaa yhen kalan....enempi maksaa sit lisää 1e per satagramma kirjolohelta ja taimenelta 1.70e..ja virvelillä saa kalastaa...toivottavast noi hinnat nyt meni jotenkuten oikein

Erkkic Re: Lohenrengas 5.6. 2005, 19:08 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tarviiko sinne varata etukäteen jotain kalastusaikoja? Vai eikö ole mitään kalastaja kiintiötä?

bavel Re: Lohenrengas 5.8. 2005, 23:10 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Mortonki! Onko kenelläkään, esim. Peltzillä viime aikojen kuulumisia Lohenrenkaalta? Käydessäni paikalla kesäkuun alussa vakuuteltiin, että vesi ainakin pysyy viileänä ympäri kesän, pitääkö vielä paikkansa? Ja vieläkö kalat suostuu ottamaan (pintureihin =))?

peku Re: Lohenrengas 10.8. 2005, 11:19 Vastaa tähän viestiin Vastaa
viime viikolla nopea pyrähdys renkaalla. kalastelin vain sitä pienempää lampea. kuulapäisillä nymfeillä tane 47 ja kaksi pienehköä kirreä. taimenella ja toisella kirreistä ilkeän näköisiä paiseita, ei tehnyt edes mieli koskea kaloihin. onko muilla kokemuksia sairaista kaloista?

peltzi Re: Lohenrengas 10.8. 2005, 20:38 Vastaa tähän viestiin Vastaa
kalat eivät pahemmin käy enää pinnassa ja perhojenkin kokoa on ollut ajoittain pakko ollut isontaa... parilla viime kerralla mustat zonkerit ovat olleet hyviä, parhaiten on tullut kalaa vasta 10 jälken, mutta varmaan alkaa näiden sateidenkin jälkeen tulemaan jo pitkin päivää... edelleen suosittelisin keltaista nymfiä koossa 10-8.
itse en ole paljon ehtinyt käymään lohenrenkaalla, keskityn itse latokartanonkosken nousukkaisiin veden viiletessä ja noustessa...

peltzi Re: Lohenrengas 10.8. 2005, 20:41 Vastaa tähän viestiin Vastaa
kaloilla on lohitäitä, mutta ei estä kalojen syömistä, lohitäit tulivat taimenten mukana, elikkä kasvatuslaitoksella oli päässyt valloilleen mitä ei ollut vielä huomattu... pienemmässä lammessa (pömpiäinen) on ongelmaa esiintynyt, mutta kivijärvellä ei ole mitään vastaavaa ollut. Timenet olleet hyväkuntoisia ja kirret kovia taistelemaan ( taimenet oleskelevat aivan matalassa ja rantakaisloissa kiinni )

8 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe