Kaduttaako?

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: AnttiLehto 14.6. 2005, 10:42

Uusi aihe Vastaa ketjuun
1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Salmo salailija Kaduttaako? 14.6. 2005, 01:15 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Nyt on aika ripittäytyä. Tuliko hehkutettua sitä hyvää paikkaa netissä vähän liikaa, ja nyt on koski täynnä ''verkko''-kalastajia,eikä kalastus oo enää yhtä kivaa??tunnustakaa. Meinaan että monta paikkaa on hehkutettu täälä niin pitkään ja hartaasti että on pakko jo näkyä kävijämäärissä. Itse en ikinä laittaisi paikkojani julkisuuteen, eihän siinä oo mitään järkeä??

AnttiLehto Re: Kaduttaako? 14.6. 2005, 10:42 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Asiaa puhut tuon suhteen että kävijämäärät koskilla lisääntyvät... netti ja esim. ppk:n jutut saattavat nostaa kävijämäärää nopeastikin, mutta kun otat huomioon kalastajamäärien suorastaan räjähdysmäisen kasvun niin kyllä ne sinunkin "sala"paikat joskus löydetään.. valitettavasti. Ongelma on erityisen paha jos satut asumaan maamme eteläosissa, mutta kuulopuheiden mukaan myös esim. käsivarressa on ajoittain porukkaa kuin pipoa.

Ennemmin tai myöhemmin kävijämäärät nousevat paikassa kuin paikassa.. täytyy toivoa että kalastuskulttuurimme kehittyy samaa tahtia käyttöasteen kasvun kanssa tai muuten tulevaisuus näyttää synkältä.

Mikäli "koti"koskesi kuitenkin joutuu hehkutuksen kohteeksi ja yhtäkkiä porukkaa onkin kerralla yhtä paljon kuin edellisenä kesänä, niin kannattaa muistaa että vaikka joku paikka olisi mielestäsi huippu, niin toisen mielestä se voi olla todella syvältä. Kertaluontoisia "iskuja" nettihehkutukset varmasti lisäävät, mutta kuinka moni ihastuu paikkaan ja rupeaa siellä useammin käymään? Siinäpä kysymys...

1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe