Perhostamaan etelä-pohjanmaalla

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: jaku 22.4. 2006, 22:54

Uusi aihe Vastaa ketjuun
3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
masa111 Perhostamaan etelä-pohjanmaalla 13.4. 2006, 12:02 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Haluaisin tietää mahdollisia perhokalastuspaikkoja etelä-pohjanmaalta. Olen aloitteleva perhokalastaja ja mieli halajaisi jalompien kalojen perään mutta mistä pohjanmaan lakeuksilta löytyisi mahdollisia paikkoja. Mielellään Seinäjoen seudulta, n.100km säteellä. Kesällä olisi tarkotus jo suunnata ainakin lapuanjoelle ja muita ehdotuksia otetaan vastaan.
-kiitos jo etukäteen-

KRP Re: Perhostamaan etelä-pohjanmaalla 17.4. 2006, 21:02 Vastaa tähän viestiin Vastaa
No ei niitä ihan lähistöllä hirveesti oo mut tässä muutamia eli viroiltahan löytyy pari ihan asiallista koskee eli herraskoski sekä kituskoski kotalassa vähän virroilta jyväskylään päin matkaa aikalailla noin 100km. Merkikarvian joki jossa kalastettavaa pisaa matkaa noin 150 km. Kyrönjoelta löytynee muutama koski jossa voi perhostella. Ähtävänjoki joka lähtee evijärvestä tarjoaa perhosteltavaa matkaa noin 90km. Ärtäristä löytyy oliko se nyt niemisenjoki ei oma kohtaisia kokemuksia. Tässä nyt muutamia joku voinee listaa täydennellä.

Täs jotain Re: Perhostamaan etelä-pohjanmaalla 18.4. 2006, 05:04 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kankaanpäästä, Ikaalisista, Parkanosta ja Kihniöstä löytyy koskia, matkaa kertyy liki samat kun Virroille.


jaku Re: Perhostamaan etelä-pohjanmaalla 22.4. 2006, 22:54 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Ähtäristä löytyy Niemisjoki ja Pakarinjoki, mutta samantien ja melkein samoilla kilometreillä löytyvät Pihlaiskosket ja Reinikankoski. Noista ainakin Pihlaiskosket on aivan uskomattoman hieno kohde - tosin en ole sieltä kalaa saanut - nähnyt kyllä. Vaan se erämainen fiilis - kalastus ei ole aina saamista, se on kokemusta usein ilman kalaa...

3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe