Mihin perhostelemaan Uudellamaalla?

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: klauri 20.7. 2006, 14:51

Uusi aihe Vastaa ketjuun
4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Sepias Mihin perhostelemaan Uudellamaalla? 7.7. 2006, 15:30 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Olen vastikään muuttanut Keravalle Lapista. Olen innokas perhokalastaja ja haluaisin löytää myös täältä paikan, jossa käydä piiskaamassa siimaa. Luulen, että aivan entisen kotipaikkani koskien veroista ympäristöä en täältä löydä, mutta olisin tyytyväinen mihin tahansa virtapaikkaan, joka ei olisi aivan täyteen kansoitettu ja josta voisi myös saada jalokalaa. Kävin pari viikkoa sitten kokeilemassa Tuusulan Santakoskea, johon en kovin ihastunut. Paikkaa ei mielestäni voinut juuri koskeksi sanoa ja muutenkin kyseessä oli ainakin tässä vaiheessa kesää enemmän puro kuin joki. Voisitteko siis hyvät ihmiset neuvoa, minne minun kannattaisi suunnata?

rasaju Re: Mihin perhostelemaan Uudellamaalla? 7.7. 2006, 15:35 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Iso puro hiemen kauempana
http://www.lohikeskuskotka.fi/

ja sitten paikallista kermakahvia =)
www.vantaanjoki.org

Sepias Re: Mihin perhostelemaan Uudellamaalla? 11.7. 2006, 19:08 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kiitos vastauksesta. Kotkan lähettyvillä pääsisi siis kalastamaan merilohta. Tykkään kuitenkin enemmän hieman pienemmillä joilla kalastamisesta. En siis missään nimessä halunnut aliarvioida Etelä-Suomen kalavesiä, vaan kysyä vilpittömästi, että mihin kannattaisi lähteä Keravalta perhostelemaan? Voisitteko hyvät ihmiset neuvoa? Toivomuksena siis olisi virtapaikka (mielellään ihan koski), josta voisi mahdollisesti saada kirjolohta ja taimenta ja joka ei olisi aivan täyteen kansoitettu. Löytyykö tällaista parinkymmenen kilometrin säteeltä Keravalta? Kiitos avusta jo etukäteen.

Tinke Re: Mihin perhostelemaan Uudellamaalla? 12.7. 2006, 08:52 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Ainoat vaihtoehdot 20km säteellä taitaa olla vantaanjoen eri paikat. Nukarinkoski, myllykoski, vantaankoski tai pitkäkoski esim. Kivoja paikkoja jos ei veden väri haittaa.
Tuolta infoa ja kartta: http://www.vantaanjoki.com/

klauri Re: Mihin perhostelemaan Uudellamaalla? 20.7. 2006, 14:51 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Moro Sepias. Itse oon tämän harrastuksen juuri täällä Keravalla aloittanut ja täytyy sanoa että aika heikko tilanne noiden kalapaikkojen suhteen ainakin lähialueilla. Nukarinkoski on mielestäni Vantaanjoen koskista mielenkiintoisin. Ajomatkaa ei ole liikaa ja kalaakin saattaa siimanpäähän joutua. Toki tuota väkeä siellä välillä riittää. Mutta ei muutakun tervetuloa Keravalle!

4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe