Kalastuskohteet maailmalla

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: boltsi74 31.1. 2011, 19:51

Uusi aihe Vastaa ketjuun
0 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
boltsi74 Kalastuskohteet maailmalla 31.1. 2011, 19:51 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Olemme kaverini kanssa lokakuussa 2010 julkaisseet ilmaisen sivuston fishtravelguide.com, josta löytyy tietoa kalapaikoista ympäri maailmaa.

Kalapaikat ja niiden kuvaukset on tehty paikallisten kalastusoppaiden toimesta. Mukana on yli 100 kohdetta aina Fakarava Atolleista, Namibiaan ja Bahamaan. Uusimpina kohteina ovat Namibia, St Maarten, Panama ja Brasilia. Lisäksi ilmeisesti Mosambik on tulossa piakkoin. Jokaisesta kohteesta on kuvaus, kalastuskaudet per kala kuukausittain ja kalastusoppaiden yhteystiedot, valokuvia ja linkit youtube videoihin.

Kalapaikkoja voi etsiä kalapaikkoja hakuehdoilla esim. parhaat purjekalan perhokalastuskohteet maaliskuussa. Suosittelen tutustumaan esim. Kongon kohteeseen, niin tietää missä joessa ei kannata uida :)

Mielellään kuulisin kommentteja ja ajatuksia sivustosta? Palveleeko tämä tarkoitusta (helppo tapa löytää kalastuskohteita ja niistä olennaiset tiedot). Olemme piakkoin lisäämässä mahdollisuuden hakea myös lentoja ja hotelleja. Toivottavasti tästä sivustosta on jotain apuja kalastusloman suunnittelussa. Tarkoituksenamme on lisätä myös lähiaikoina tietoa esim. merkittävimmistä nähtävyyksistä, jotta koko perheellekin löytyisi ohjelmaa.

Pasi Hänninen
(Julkaistu Perhorasian webmasterin luvalla)

0 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe