Istaripaikkoja Oulu-Kemi akselilla?

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: hautsi 30.5. 2012, 08:39

Uusi aihe Vastaa ketjuun
1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Jäärä Istaripaikkoja Oulu-Kemi akselilla? 13.4. 2012, 05:40 Vastaa tähän viestiin Vastaa
elikkä istaripaikkoja ois hakusessa(lammet,järvet,koskipaikat),jos jollakin ois tietoa mistäpäin löytyy niin tietoja otetaan mielihyvin vastaan.
Ylikiimingistä on löytyny vanhoja perhokalastaja-lehtiä selaamalla
pari,olivatkohan Terva-ja Vaaralammet.tiedä sitten nykyään enään,pidetäänkö nuita paikkoja yllä istutuksin,koska lehdet on jo parin vuoden takasia.
mutta jos jollakin on antaa neuvoja paikkojen suhteen,jossa ois mahollista käydä kirrejä narrailemassa niin viestiä tänne,tack.

hautsi Re: Istaripaikkoja Oulu-Kemi akselilla? 30.5. 2012, 08:39 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Ylikiimingissä on vaaralampi sekä tervalampi, istutukset pyörivät edelleen. Kalastuskaudet alkoivat 12.5 ja 3 istutuskertaa on molemmille lammille tähän mennessä tehty, edelliset 23.5. Hinta lammikoilla on hiukan kallis 15€/8h ja luvalla saa ottaa 2 lohikalaa.

Ensi viikon keskiviikkona istutukset alkaa myös oulun sanginjoelle (lemmenpolku) joella viikkorauhoitus keskiviikkoisin klo 9-17, jonka aikana joka viikko kesäkuun ja heinäkuun pari ekaa keskiviikkoa istutetaan kirjolohta ja taimenta, luvat halvat. Kännykällä tilaten 20€ vuosi ja joka vuorokausi saa ottaa 3 lohikalaa, sama kännykkälupa käy kaikkiin oulun vesistöihin, eli myös vetouisteluun padon alapuolella.

Kemissä on makeavesiallas, johon luvat saa nesteeltä. hinta muistaakseni 10€/24h ja luvalla saa ottaa 3 lohikalaa, kyseiselle lammelle voi vuokrata myös veneen.

1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe