käsivarteen

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: Mika 1.3. 2002, 07:17

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
jake käsivarteen 18.1. 2002, 13:57 Vastaa tähän viestiin Vastaa
kertokaa minnepän käsivartta kaalan tavoitteena ois harjukset ja ehkä taimen, muita vaatimuksia ois joki ja se kun mukaan lähtee hieman liikunta rajoitteinen ni kävelyä ei sais olla leiriin kuin n10-15 km lentokuljetus pois suljetaan butjetin takia

Onni Re: käsivarteen 18.1. 2002, 15:53 Vastaa tähän viestiin Vastaa

Ensimmäisenä minulle tulee mieleen Toriseno, jossa maasto on melko helppokulkuista, joten ehkä tuo liikuntarajoitteisuus ei niin siellä haittaisi. En kyllä nyt muista millaisen matkan joelle joutuu matkaamaan, mutta autolla pääsi ainakin 90 -luvun alussa Kalkkoaiville ja sieltä jalkaisin eteenpäin. Tosin kannattaa muistaa, että joka joelta löytyy niitä pusikoita ja muita yllätyksiä.

Harjusta ja taimenta joessa on varmasti. Tosin ei mitään hirmu isoja vastaan tullut, mutta matalalla ollut vesi saattoi tähän vaikuttaa. Taisi jokunen kilon harri perhoon kuitenkin tarttua.

Onni

Mika Re: käsivarteen 1.3. 2002, 07:17 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Se Kalkkoaivin tie on lopusta todella kivinen. Mutta kuitenkin sinne jotkut hurjat ajavat. Jos kysyjällä olisi kanootti, niin Kalkkoaivilta voisi kantaa sen Vuontisjärveen, ja laskea jokia Markkinaan. Itsellänikään ei ole ollut varaa lentokyyteihin, eikä kanoottiinkaan.
Muuten matka Torisenolle vaatii jonkin verran vaivaa. Itse kävelin vastakkaiseen suuntaan Kalkkoaiville, ja Alemman Vuontisjärven kohdalla on tiheää koivikkoa ja pusikkoa. Etsiydyin kulkemaan ylemmäs puurajalle, jossa oli puiden ja matalien puskien välissä hieman helppokulkuisempi kaistale.

2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe