Ruunaalle heinäkuussa 2002

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: gizzmo 1.8. 2002, 15:18

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
trautanen Ruunaalle heinäkuussa 2002 14.6. 2002, 23:38 Vastaa tähän viestiin Vastaa
mitenkäs on kausi pyrähtänyt Ruunaalla käyntiin onko vettä ja miten paljon? Tarkoitus olisi heinäkuun alkupuolella vierailla ko. koskilla niin oisko kellään vinkkejä minne kannattas mennä ja minkälaista perhoa uittaa kalasto on vissiin pääasiallisesti istutettua taimenta ja kirreä. millainen harjus kanta ruunaasta löytyy.

Atte Re: Ruunaalle heinäkuussa 2002 24.6. 2002, 13:15 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Parisen viikkoa sitten vettä runsaasti, liki tulvassa. Jongunjoella oltiin melomassa, siellä taasen vettä sangen vähän. Neitikoskelle tehtiin lyhyt 3 tunnin sessio ja porukan ainoa ei koskaan kalastanut kalanainen sai 1,5 kg kirjon neitikosken stopparin viereltä. Mahassa oli runsaasti apetta ja evätkin säädylliset, joten keväällä istutettu? Muutoin ainakin päiväaikainen elämä oli seipien varassa, jota koski pulollaan. Lienee Neitikoski enempi juuri istutettujen kalojen tai sitten asiantuntijoiden (tietää montut) tai venellä niskaa kalastavien paikka. kalastupaine vaikutti kovalta, joten vastarannaltakin kannattaisi yrittää. Muualla pääsee sitten enempi luonnon helmaan ja joku pätkä joesta taisi nykyään olla istutusvapaata aluetta. Harjusta ymmärtääkseni joesta hyvin löytyy.

gizzmo Re: Ruunaalle heinäkuussa 2002 1.8. 2002, 15:18 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Itse kävin ruunaalla kalassa viikko sitten ja kalaa tuli 2 kilon "rainbow" eli kirre. Otti värinä oli vihreän eri sävyt. Vesi ei ollut kovin korkealla. Oltiin siikakosken niskalla ja Murroossa.

2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe