Vähän erilainen swap(mysteeriswap 2013)

Keskustelut » Swap

Viimeisin viesti: Ihminen joka kalastaa 9.10. 2013, 15:03

Uusi aihe Vastaa ketjuun
0 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Ihminen joka kalastaa Vähän erilainen swap(mysteeriswap 2013) 9.10. 2013, 15:03 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kesä on nyt loppu ja syksy hyvällä mallilla käynnissä ja joillakin myös syysloma joten olisko aika ruveta swappailemaan perhoja?

Mulle tuli tällääne idea osaksi saatu eräältä englannin kieliseltä keskustelupalstalta.


Ajattelin että se tomis vähän näin.

Kaikki osallistujat lähettävät 20eri sidontaan liittyvää materiaalia toiselle sitojalle.(esim joku lähettää vähän 4eri runkomateriaalia, 4eri häkilän sulkaa, 4eri koukkua, 4siipimateriaalia ja 4kierrettä )Eli jokainen periaatteessa lähettää 4 perhon materiaalit toiselle. Paljoa ei tarvi lähettää ajatellen että niistä asialliset perhot tehtyä.

Eli einiin että lähettää 20koon koukun 2koukku kokoon menevän häkilän ja super ison kierteen.Muuten materiaalit voi olla mielivaltaisia. Vo olla niinkin että jos itse ajatelee että nuasta sitoo vaikka pupan ja nuasta uppoperhon, lähetämpä ne, vastaan ottaja voi yhdistellä niiden materiaaleja ja tehdä omia variaatioita ( esim lähettäjä lähettää 10 streamerkoukun ja 14uppokoukun, räikeää antronia ja jänistä, peuraa ja riikinkukkoa. Ajatellen että hän sitoo antronista peurasta ja 10koukusta streamerin ja lopuista jonkin pikkuperhon,ne voi tehdä niin että sitoo peurasta ja antronista pikkuperhon ja lopuusta sen isomman) Sitten kun on neljän eri perhon materiaalit niistä saa vielä enemmän yhdistelmiä.

Kun kyseiset materiaalijutut on sitojalla hän sitoo niistä 4perhoa. ja lähettää ne swap maisterille. Maisteri jakaa ne eri osallijustujille niin ettei saisi omaa perhoaan takaisin. (jokainen sitoisi myös masterille omista tarvikkeistaa yhteisesti sovitun palkkioperhon)

Swap olisi vähän erilainen. Perhojen määrää ja sidonta tarvikkeiden määrää voidaan muuttaa.

Tätä ideaa voi myös muokata tämä oli vain prototyyppi.

0 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe