Sumarijäljitelmät näkyvissä

Keskustelut » Swap

Viimeisin viesti: Kössi 3.5. 2002, 08:48

Uusi aihe Vastaa ketjuun
4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
MNi
[Ylläpito]
Sumarijäljitelmät näkyvissä 25.4. 2002, 10:39 Vastaa tähän viestiin Vastaa

Nyt on taas näkyvissä sumarijäljitelmät: < http://perhorasia.com/Misc/Swap2002.thtml > Hyvältä näyttävät. Yhdestä vielä kuva puuttuu, mutta tulee verkkoon kun perho saadaan kameran eteen.

Omaa silmääni viehättää erityisesti Nissisen Jukan Sumukorento. Ehkä sen takia, että Klinkki on eräs luottoperhoistani, ja tuossa sidoksessa on jotain samaa. Pitää tuota vaikka kesälläkin kokeilla aroille harreille.

Tumpin W-sumari voisi myös toimia kesäisin.

Toki muutkin ovat hienoja, mutta itselläni ei sumukorentosidoksista ole kokemusta, joten katson perhoja lähinnä kesäkalastajan silmin.

Ehkä joku osaa paremmin arvioida perhoja sumareina.

--
MNi

Kare Re: Sumarijäljitelmät näkyvissä 25.4. 2002, 11:23 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Jees...hienoja olivat. Kiitokset vain jo näin etukäteen =)
Täällä Kajjaanissa oli ainakin vielä Su-Ma varsin hyvät sumarin parveilut, jotka sattui samaan aikaan norssien parveilun kanssa, joten tapahtumia riitti ja jäljitelmävaihtoehtojakin sai valita.
Lähdenkin tästä illaksi Kuhmon suuntaan katselemaan kosken niskoja, josko taimenia olisi tullut niihin norssijahtiin.....

MNi
[Ylläpito]
Re: Sumarijäljitelmät näkyvissä 25.4. 2002, 11:31 Vastaa tähän viestiin Vastaa

Onko Karella vinkkejä hyvistä paikoista Kuhmon alueella, kun sinne ollaan matkalla touko- kesäkuun vaihteessa?

Koetan perhot saada tänään matkaan, niin pääset niitä testailemaan. Voi olla, että se yksi perho ei mukaan ehdi, mutta se tulee sitten, kun mstenberg toimittaa omansa. Varmasti parempi näin. Toivottavasti saat ne viikonlopuksi, jos kalassa käyt.

--
MNi

Kare Re: Sumarijäljitelmät näkyvissä 26.4. 2002, 09:46 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Eilen tuli vesiperä akonkoskelta, joten enpä uskalla oikein mitään paikkaa erityisemmin suositella. Kaikki oleelliset kohteet Kainuusta ja kuhmosta löytyy linkistä www.kainuufinland.com/kalastus/index.htm

Oma suosikkini on Konapinkoski Kellojärven ja Murtojärven välissä. Alkukesästä sieltä löytyy myös kookasta taimenta. Paikka on pienimuotoinen ja koski menee "lukkoon", mikäli kalastajia on paljon.
Ihannepaikka max. 3 kalastajalle.

Kössi Re: Sumarijäljitelmät näkyvissä 3.5. 2002, 08:48 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Näyttäisi siltä ilmeisesti että kaikki ovat mukana ja ajantasalla eikä rästissä ole sidoksia, joten tulva juttuja sitten sitomaan.
Kiitoksia kaikille.

4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe