Ensi vuoden Swap

Keskustelut » Swap

Viimeisin viesti: Kössi 15.1. 2003, 10:01

Uusi aihe Vastaa ketjuun
4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
admin
[Perhorasia.fi]
Ensi vuoden Swap 21.10. 2002, 18:48 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Eli kuten swappilaisille mailissa kirjoittelin, niin ensi vuodeksikin voisi swappia viritellä. Kiinnostumisen sitä kohtaan voi ilmaista täällä tai mailitse. Etusijalla tämän vuoden swappilaiset, jos jostain kumman syystä yleisömenestys syntyy. Pitää ensi vuotta miettiä jos jotain pitää muuttaa tämän vuoden kokemusten pohjalta. Ideoita ja palautetta olisi kanssa kiva kuulla.

Ensi vuonna voisi harkita myös tapaamisen järjestämistä, jonkin sopivan kosken rannalla. Olisiko tähän kiinnostusta? Tapahtuma olisi omakustannehintaan, varaukset yms. voisin minä hoitaa. Esim. jokin koski Keski-Suomessa voisi olla hyvä ja suhteellisen tasapuolinen matkojen suhteen kaikille, jos ympäri Suomea väkeä on.

--
MNi

Kare Re: Ensi vuoden Swap 21.10. 2002, 19:22 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kiitokset vaan puuhamiehille tämän vuoden swapista. Mielenkiintoista hommaahan tää oli, mutta maahyönteisimitaatio tälläiselle lohiperhomiehelle meinasi olla traumaattinen kokemus :)
Minulle yhden vuoden mittainen swappi riittää, mutta suosittelen hommaa muille lämpimästi. Mikäli yhteistapaaminen ensivuonna järjestetään, niin siihen voisi olla kiva osallistua, sillä samanhenkisiä "pervoja" ei liian usein tapaa. Keski-Suomi voisi olla ihan jees, niin meikäläinenkin näkisi vähän muolimmoo :)

pietu Re: Ensi vuoden Swap 22.10. 2002, 11:26 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Minä olisin muuten mielelläni mukana ensi vuonnakin swapissa, mutta kun maailman toiselta puolelta voi olla hieman vaivalloista aina lähetellä perhoja :) eli siis vaihto-oppilaana olen ensi vuoden.. Kiitoksia Mikolle tämän vuoden swapin puuhamiehenä toimimisesta! Innolla odottelen vielä minkälaisia sidoksia tuohon viimeiseen swappiin tulee.. Tapaaminen kuulostaa hyvältä idealta, Ja taukoa swapissa en kauhean tarpeellisena pitäisi, luulisi jokaisella nyt olevan kuukaudessa aikaa ainankin sen yhden perhon sitomiseen :)

harriv Re: Ensi vuoden Swap 24.10. 2002, 09:59 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kiitoksen pääorganisaattorille perhojen kuvauksista ja postituksista !

Olen mielelläni mukana ensi vuonnakin. Ehkä kannattaisi harkita kesätaukoa kesä-heinäkuussa ja tiivistää tahtia sitten syksyllä/talvella ja varsinkin keväällä kun sitä sitoo muutenkin seuraavan kesän ottiperhoja.

Viimeisestä kierroksesta tuleekin tosi mielenkiintoinen.

harriv

Kössi Re: Ensi vuoden Swap 15.1. 2003, 10:01 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Niin tästähän laitoinkin spämmiä kaikille viimevuoden osallistujille, taisi olla mukana pari tuorempaakin kiinnostunutta.
Ja Harriv:n idea kesä tauosta täytyy ottaa huomioon. Tehdään keväällä vaikka yhtenä kuukautena pari kierosta yhdelle kuulle, ja samoin syksyllä niin saadaan pari kuukautta vapaata kalastusaikaa :)

4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe