häiriköt

Keskustelut » Risut, ruusut ja kehitys

Viimeisin viesti: Jussi 23.3. 2004, 23:15

Uusi aihe Vastaa ketjuun
7 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
FlySam
[Ylläpito]
häiriköt 3.2. 2004, 18:56 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Pari kysymystä:

Saiskos noi kirjautumattomat viestittelijät jotenkin poistettua terrorisoimasta näitä keskustelupalstoja.
Osko se admineille liiallinen homma jos kyseisten heeppujen viestit jäisi odottamaan vahvistusta ennenkuin viestit julkaistaisiin.
Sillälailla ainakin osa törkyviesteistä saataisiin poistettua ?

Ja tuolla oli aiemmin kysymys siitä että voisi hakea perhoja sitojan nimimerkin mukaan. Onko se jatkossa kenties mahdollista?

admin
[Perhorasia.fi]
Re: häiriköt 3.2. 2004, 20:25 Vastaa tähän viestiin Vastaa
FlySam kirjoitti:

> Saiskos noi kirjautumattomat viestittelijät jotenkin poistettua
> terrorisoimasta näitä keskustelupalstoja.
> Osko se admineille liiallinen homma jos kyseisten heeppujen viestit
> jäisi odottamaan vahvistusta ennenkuin viestit julkaistaisiin.
> Sillälailla ainakin osa törkyviesteistä saataisiin poistettua ?

Katsotaan miten tilanne kehittyy. Mielellään ei tuohon moderointiin lähde, vaikka olisi mahdollista kyllä. Vielä ainakin on asian kanssa pärjännyt, mutta pitää vähän kovemmat otteet varmasti ottaa käyttöön.

Viestien deletointia ei tietenkään kovin mielellään tee, mutta joskus viihtyvyyden kannalta pakollista.

Perustin äsken Sumppu -ryhmän, johon laitetaan aiheeseen liittymättömät viestit (joissa on kuitenkin jotain järkeä) talteen pois oikeiden viestien tieltä. Kannattaa kuitenkin huomata että vaikka oma viesti saattaisi tuonne ryhmään päätyä, ei siinä sinänsä ole välttämättä ole vikaa vaan se saattaa olla vastaus johonkin asiaankuulumattomaan viestiin. Viestejä voidaan myös siirtää muihin ryhmiin tarvittaessa.

Etenkin perhokommenteista viestejä siirretään herkästi, koska ne on vain perhon kommentointia varten. Ei siis kommenteja esim. perhonsitojista, väittelyä kenellä on eniten megapikseleitä tai muuta vastaavaa.

> Ja tuolla oli aiemmin kysymys siitä että voisi hakea perhoja sitojan
> nimimerkin mukaan. Onko se jatkossa kenties mahdollista?

Tulee jossain vaiheessa varmasti, iso homma tuo ei ole. Kunhan vain ehtii, nyt on ollut aikamoista kiirettä.

--
MNi

>0zzy> Re: häiriköt 22.3. 2004, 17:06 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tuolla perhojen tason noususta olevalla foorumilla joku hehei tuli haukkumaan, että olen muka itse kehuskellut omia sidoksiani. Kyllä sellaset rupee ottaan päähän! Ja vielä kun ei ole edes rekisteröitynyt käyttäjä ja tulee haukkumaan ilman minkäänlaisia perusteita (ainut oli hänen mielestäni se kun kysyin, että minkä arvosanan alle olevat perhot poistetaan). Ja hän kutsui sitä omien perhojen kehuskeluksi!

Olisiko jatkossa mahdollista, että nämä rekisteröitymättömät käyttäjät eivät saisi kommentoida perhoja tai ylläpito tarkastaisi viestit ennen kuin ne laitetaan virallisesti näkyville?

>0zzy>

jani88 Re: häiriköt 22.3. 2004, 17:20 Vastaa tähän viestiin Vastaa
En minä ainakaan heti alkuun olisi valmis poistattamaan kaikkia kirjautumattomien käyttäjien viestejä! Osa on ihan asiallisia ja asiapitoisia. En vaan tajua miks ei voi suoraan rekisteröityä, ei luulis olevan ylivoimasen vaikeeta kellekkään ku jopa minä siitä selvisin!! ;)

>0zzy> Re: häiriköt 22.3. 2004, 17:40 Vastaa tähän viestiin Vastaa
No ei tietenkään kaikkia viestejä, mutta voisi ylläpito vähän syynätä lähemmin ennen kuin laittaa julkisesti näkyville

admin
[Perhorasia.fi]
Re: häiriköt 22.3. 2004, 19:15 Vastaa tähän viestiin Vastaa
>0zzy> kirjoitti:
> No ei tietenkään kaikkia viestejä, mutta voisi ylläpito vähän syynätä
> lähemmin ennen kuin laittaa julkisesti näkyville

Käyttäjien viestejä ei ennakolta mitenkään tarkasteta/moderoida. Mutta toki häirikköviestit poistetaan, jos ne vain huomataan. Niistä voi ilmoitella mieluiten sähköpostilla, webmaster@perhorasia.fi.

Mielummin ilmoittaa meille suoraan kuin vastailee takaisin häirköille. Se vain ruokkii häiriköitä lisää ja yleensä vastaukset häiriöihin lähtevät kuitenkin pois kun alkuperäinen viesti poistetaan.

Mutta suhteellisen asiallisesti onneksi hommat sujuvat, joten eipä rekisteröintipakkoa vielä lienee tarvitse, mutta on sekin mahdollista tarvittaessa.

>0zzy> Re: häiriköt 23.3. 2004, 20:36 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Ei muuten sekään ole kovin hauskaa että joku rekisteröityy 2038327 eri nimimerkillä ja antaa jokaiselle perholle jokaisella 2038327:llä nimimerkillä 4, laadusta tai sitojasta riippumatta. Ei naurata ei!

Jussi Re: häiriköt 23.3. 2004, 23:15 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Älä Ozzy tuijota liikaa niitä arvosanoja.
Se nyt on käytännössä ihan sama minkä arvosanan saat niille perhoillesi. Kukaan pidempään sitonut ei arvosta niitä yhtään sen enempää/vähempää oli niitten arvosana sitten mikä tahansa.
Pääasia on, että itse TIETÄÄ että perho on hyvä.
Ottaen nyt huomioon muutaman aatelisitojan perhot. Siellä on monta täydellisyyttä hipovaa perhoa arvosanoilla 9-10 ja sitten omasta mielestäni täysiä susia jopa 8 arvosanoilla.
Uskoisin että nämä "aateliset" eivät itse sokeina tuijota arvosanojaan, sillä nuo arvosanat eivät heidän taitojaan nosta, vaan raaka työ ja itsensä kehittäminen.
Anna häiriköitten ja muitten arvostella miten haluavat ja keskity itse katsomaan niitä perhoja rakenteellisesti, mieti niitten eri ominaisuuksia, voisitko kenties tehdä niihin jotain muutoksia jne. Siten saat perhorasiasta paljon enemmän irti.
Ja jos haluat jonkinsortin kunnioitusta, niin perhoguru2004-kisaan vaan mukaan kilpailemaan.

Itse en perhoja edes äänestä, enkä varsinkaan ole arvosanojen mukaan perhoreseptejä tuijottanut. Taimenen kalastukseen en käytä klassisia lohiperhoja jotka saavat huomattavasti parempia arvosanoja kuin esim peruspupat, larvat ym. Kuitenkin nuo vähemmän arvostetut perhot kulkevat vuodesta toiseen mukanani jokaisella reissullani. Ja jos sinä Ozzy kehität perhon vaikka 4 arvosanalla, jonka havaitsen kalastavaksi ja otan luottopakkiini, niin silloin saat yhden kiitollisuudenvelassa olevan perhokalastajan kantamaan perhoasi ja siinä minusta on se todellinen kiitos minkä hyvän perhon sitomisesta voi myös saada aikaiseksi.

Siinä taas filosofista löpinää tälle illalle :>
7 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe