Halutaan perhoja-lista

Keskustelut » Risut, ruusut ja kehitys

Viimeisin viesti: >0zzy> 23.8. 2004, 13:38

Uusi aihe Vastaa ketjuun
1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
fishushtaja Halutaan perhoja-lista 22.8. 2004, 19:18 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Olisiko tämmöisessä listassa mitään ideaa? Eli pääajatus on siinä, että aloittelijat tai muuten heikommat sitojat voisivat laittaa perhon listalle ja sitten taitavat sitojat voisivat halutessaan sitoa perhon. Listalle voisi laittaa vaikkapa "Red tag, vaihe vaiheelta" ja sitten joku taitava sitoja voisi sitoa perhon ja laittaa hyvät ohjeet. Näin aloittelijat voisivat saada hyvää tietoa ja apua sitomiseen ja Perhorasiaan saataisiin lisää hienoja perhoja. Esim. oma ehdotukseni olisi Green butt, joka tällä hetkellä uupuu Perhorasiasta. Tai no onhan täällä tälläinen http://perhorasia.fi/Fly/Fly.thtml?flyID=2521 mutta mielestäni tuo ei vastaa Perhorasian tasoa varsinkin, kun sitä ollaan koko ajan nostamassa ;)

Riskinähän tässä olisi se, että vaikka listalle tulisi runsaasti ehdotuksia niin niitä ei jaksettaisi sitoa, mutta mielestäni tätäkin voisi kokeilla. Mitä mieltä muut ovat?

[Muokattu 22.8.2004, 19:20]
>0zzy> Re: Halutaan perhoja-lista 23.8. 2004, 13:38 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Jep jep. Käyttökelpoinen idea, jota kannattaa varmasti viedä eteenpäin, jos adminit sun muut hommaan suostuvat. Itse voisin mielelläni kokeilla sitoa muutamaa perhoa, mitä sille listalle sitten tulisi ja katsella millaisia tuli. Kokonaisuudessaan mielenkiintoinen ja hauska idea :).

1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe