Kysymys

Keskustelut » Risut, ruusut ja kehitys

Viimeisin viesti: FlySam 15.12. 2004, 18:36

Uusi aihe Vastaa ketjuun
4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
AtzU Kysymys 14.12. 2004, 20:52 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Mikä siinä on, että kommenttini poistetaan lähes automaattisesti sisällöstä riippumatta? Nyt vaadin jo oikeasti selityksiä asiaan! Perhorasia.fi on mennyt todella paljon eteenpäin, mutta tällä tavalla se syö itseltään sivulla monta kertaa päivässä käyvän henkilön!

Vastauksia?!

Tatuu Re: Kysymys 14.12. 2004, 21:05 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tarkoitatko sitä Kirpputori-juttua. Se poistettiin kai siksi ettei se liittynyt asiaan, mutta minun puolestani sen olisi voinut jättää poistamatta. Ketä se siellä häiritsi? Ehkä tuo kirpputori-palsta pitää pitää koskemattomana ulkopuolisilta...

admin
[Perhorasia.fi]
Re: Kysymys 14.12. 2004, 21:41 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Emme lähde ottamaan kantaa näin yleisesti yksittäisiin tapauksiin. Yleisesti voidaan kuitenkin sanoa seuraavaa.

Palstalta poistetaan turhat viestit ja viestit jotka eivät ole oikeassa paikassa. Helposti lähtee viestit pois silloin, kun kommentoidaan asioita, joista kommentoijalla ei ole riittävästi kokemusta. Kysyä saa, ei kaikkea tarvitse tietää, mutta turhaa on kommentoida esimerkiksi jotain perhossa käytettyä materiaalia, jos siitä ei ole omakohtaista kokemusta. Ja tämän näin kuvitteellisena esimerkkinä.

Lisää aiheesta voi lukea vaikka säännöistä: http://perhorasia.fi/Rules.thtml

AtzU Re: Kysymys 15.12. 2004, 16:38 Vastaa tähän viestiin Vastaa
No se myynti-ilmoitukseen puuttuminen oli ehkä asiatonta, eikä sen poistamisessa ole mitään vikaa.

Mistä admin voi tietää onko kokemusta vai ei? Ite voin ainakin sanoa, että olen lukenut viimeisen vuoden aikana n.1500 sivua perhonsidonnasta ja perhokalastuksesta ja tunnen jo melkoisen paljon perusasioita sidonnasta, jos tätä nyt "kokemukseksi" voi sanoa.

Mitä vikaa oli esim tällaisessa kommentissa:

Ihan OK perho. Runko kaipaisi kartiointia.


Ja se runko oikeasti kaipasi kartiointia... Miksi siis poistitte kommentin?! Jos kommentti on aiheellinen niin eikö se ole yks ja sama kuka sen on lähettänyt?

FlySam
[Ylläpito]
Re: Kysymys 15.12. 2004, 18:36 Vastaa tähän viestiin Vastaa
> Mistä admin voi tietää onko kokemusta vai ei?

Suoralta kädeltä admin/moderoija ei kysymättä sitä voi tietääkään, mutta jos nyt sanotaan, että kun vuodenpäivät näitä keskusteluja käy läpi, niin ehkäpä siinä pienoinen mututuntuma pikkuhiljaa alkaa syntymään :)

> Ihan OK perho. Runko kaipaisi kartiointia.

Jospa nyt kuvitellaan, että vastaava kommentti tulisi elämänsä ensimmäisen sidoksen tehneelle sidontauraansa aloittelevalle henkilölle, niin sisällöltään tuo lause merkkaa yhtä paljon kuin ei mitään. Elikä perusteluja kommentteihin jne.

4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe