Show- ja kalastusperhoille omat

Keskustelut » Risut, ruusut ja kehitys

Viimeisin viesti: peetu 17.1. 2005, 04:01

Uusi aihe Vastaa ketjuun
11 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Dustin Show- ja kalastusperhoille omat 15.12. 2004, 18:26 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tuli tämmöinen vaihtoehto mieleen, kun suurin osa perhoista, mitä tänne lähi aikoina on lisätty, ovat mielestäni olleet show-perhoja. Eikös niille voisi kehittää oman "rasian"? Tulis sivustolle hieman lisää järjestelmällisyyttä!

>0zzy> Re: Show- ja kalastusperhoille omat 15.12. 2004, 18:49 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kannatetaan. Menee tämä homma ihan järjettömäksi, kun show-perhoille annetaan jokaiselle arvosanaksi jotain 9 ja muille, kalastusperhoille, ei tule edes kommenttia, saati sitten arvosanaa. Ja Kehitysrasiassa tämä ongelma on minusta vielä suurempi kuin tavan rasiassa, kehitysrasiassa ei sidoksia mielestäni huomioida tarpeeksi (=sitoja ei saa kommenttia perhostaan).

juuso_h Re: Show- ja kalastusperhoille omat 15.12. 2004, 21:13 Vastaa tähän viestiin Vastaa
No onko se arvosana niin tärkeä, kuka semmosesta välittää. Onko se arvosana joku mittari kuinka hyvä sitoja on? No kai se on, mutta ei kannata ottaa sitä niin vakavasti. Toisaalta se on hyvä jos etsii hyviä peerhoja niin helmet erottuvat tasaisesta maassasta ;) Se voi olla että joissain tapauksissa jotkin kehitysrasian perhot eivät ole saaneet tarpeeksi huomiota eikä niitä ole kommentoitu.

Dustin Re: Show- ja kalastusperhoille omat 15.12. 2004, 23:36 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kyllä se ihan totta on, että sen jälkeen kun kehitysrasian perhot "syrjäytettiin" muista, ei niihin kiinnitetä enää yhtä paljon huomiota! Ja nyt on mielestäni käymässä rasiaan tuleville kalastusperhoille samoin: show-perhot vievät kaiken huomion!

>0zzy> Re: Show- ja kalastusperhoille omat 16.12. 2004, 14:00 Vastaa tähän viestiin Vastaa
juuso_h: En todellakaan tarkoita, että sillä arvosanalla olisi väliä, mutta kommentit ovat todella sitäkin tärkeämpiä. Niistä sitoja voi itse lukea, onko kenties perhossa parannettavaa ja kuinka paljon. Samoin on mukava lukea kommentteja, jos perho on itsensä ja muitten mielestä hyvin onnistunut ja saa positiivista kommenttia.

juuso_h Re: Show- ja kalastusperhoille omat 16.12. 2004, 14:30 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Olen kyllä samaa mieltä tuosta ja lohiperhot ym. showperhot vievät tässä kohtaa ''kaiken'' huomion.

AtzU Re: Show- ja kalastusperhoille omat 16.12. 2004, 15:15 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Jep jep... Yleensä itse ainakin etsiskelen hyviä KALASTUSperhoja, ja ne eivät todellakaan erotu massasta mihinkään! Kun napsautat parhaat perhot linkkiä, ensimmäisenä tulee parisataa showperhoa ja kalastusperhot tulevat sitten. Itse arvostan kalastusperhoja samassa määrin kuin showperhoja.

Jos tällainen showrasia tullaan tekemään, kannatan äänestyskriteerien muuttamista. Esim. tavallisen rasian puolella materiaalien yms. huomiointi ja vastaavasti showperhoissa vain näyttävyys.

Dustin Re: Show- ja kalastusperhoille omat 16.12. 2004, 17:37 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Atzun kanssa samaa mieltä tosta äänestys hommasta! Ois mukavaa saada sivuston ylläpitäjiltäkin kommenttia tähän asiaan!?!?

admin
[Perhorasia.fi]
Re: Show- ja kalastusperhoille omat 16.12. 2004, 23:09 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Dustin kirjoitti:
> Ois mukavaa saada sivuston ylläpitäjiltäkin kommenttia tähän asiaan

Palaamme tähänkin aiheeseen kun olemme saaneet purettua tuon käyttäjäkyselyn tulokset (kunhan nyt vielä se ensin esillä muutaman päivän on). Sieltä tulee kuitenkin monenlaista uutta ideaa.

Perhoukko Re: Show- ja kalastusperhoille omat 22.12. 2004, 10:31 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Mielipiteeni asiaan on :
olisi hyvä tehdä KALASTUSPERHOILLE oma kategoria sillä "showperhot" löytää aina kun menee esim. parhaat perhot ja vaikka lohiperhot

Perhojen haku paikkaan voisi lisätä kriteerin "kalstusperho(t)" ja "showperho(t)"...
Mutta ehdottomasti haluaisin paikan josta löytää kalastusperhot, ainoastaan!

Tatuu Re: Show- ja kalastusperhoille omat 26.12. 2004, 18:08 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Mielestäni ko. jakoa ei tarvita, mutta lohiperhot pitäisi jakaa levy- ja karvasiipisiin. Tämä on siis vain minun mielipiteeni! Nuo hienot nymfit yms. menevät muiden seassa, kun niitä on sen verran vähän, mutta varmaan 70% lohiperhoista on levysiipisiä. Kiva, kun etsii lohiperhoja joita rupeaisi sitomaan niin yli puolet perhoista ovat levysiipisiä :( Mielestäni tuo jako olisi aiheellinen...

Olisi kiva kuullu ylläpidon mielipiteitä asiasta...

peetu Re: Show- ja kalastusperhoille omat 17.1. 2005, 04:01 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Mielestäni arvostelussa sekoittuu näyttely ja kalastus perhot todella pahasti.Kalastus perhot on tarkoitettu kalastamiseen ja näyttely perhot on tarkoitettu pleksien sisällä säilytettäväksi.Kalastus perhot ovat toki rumempia. Mutta kaikkien arvostelioden pitäisi miettiä miten arvostellaan perhoja oikealla tavalla!!!
On sanomattakin selvää että "normaalit"kalastus perhot jäävät liian pahasti näyttely perhojen varjoon.Normaali perholle annetaan alhaisia pisteitä mutta jos joku on kyhertänyt lohi "säätö perhon" joka on hyvän näköinen niin miestä pidetään "guruna".Jos arvostellaan perhoja asteikolla 4-7 niin kyseisen ihmisen mielipiteet sidonta luomukseen olisi tärkeitä perhon kehittämisen kannalta... Ehdottaisinkin että jos perhoa arvostellaan huonosti niin voisi pistää kommenttejakin miksi antaa alhaisen arvo-sanan.Itse olen toistaiseksi saanut asiallisia arvosteluita... Mutta nuoret sitojat lyödään kirjaimellisesti maahan naurettavilla arvosteluilla ja kommenteilla,joten parantamisen varaa on vielä

11 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe