Merkintä poistettu

Keskustelut » Risut, ruusut ja kehitys

Viimeisin viesti: jäpä k 26.11. 2006, 11:32

Uusi aihe Vastaa ketjuun
4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
admin
[Perhorasia.fi]
Merkintä poistettu 12.5. 2006, 17:21 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Jos joku ihmettelee, niin poistin äsken erään merkinnän näkyviltä, koska se oli sisällöltään tyhjä ja muutenkin turha. Merkintä oli lipsahtanut tarkastuksen läpi vahingossa, pahoittelen.

[Muokattu 12.5.2006, 21:45]
Zorbas Re: Merkintä poistettu 12.5. 2006, 20:03 Vastaa tähän viestiin Vastaa
admin kirjoitti:
> Jos joku ihmettelee, niin poistin äsken erään merkinnän näkyviltä,
> koska se oli sisällöltään tyhjä muutenkin turha. Merkintä oli
> lipsahtanut tarkastuksen läpi vahingossa, pahoittelen.

Harmi. Nuoret miehet olivat ilmeisesti ihan tosimielessä kertoneet reissustaan. Ei siinä mielestäni mitään pöljää ollut. Kirjallinen ulosanti kehittyy iän myötä. Ei pitäisi olla liian kriittinen junnujen juttujen kanssa.

Kaiken maailman rapakko/röytöretkiäkin näkyy.. Oli kuitenkin kuvat ja kaikki. No, minä tykkäsin, ylläpito ei. Kuka nyt kirjoittaja olikaan, niin tsemiä vaan onkimiseen ja laittakaa vaikka naapuri palstoille raporttia. Minä ainakin luen ;) Aina kun on ongella, niin ei ainakaan ole pahan teossa!

Juuso Re: Merkintä poistettu 12.5. 2006, 21:02 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Joo, vähän kyllä alkaa mennä naurettavaksi adminin linja täälläkin. Vähän samaan suuntaan kuin tuomarilinja lätkässä tuolla Latvian maalla. Perhorasia alkaa olla sieltä jostain.

Nuoret perhokalastuksen (ilmeisesti) vasta-alkajat lähtevät haukea kalastamaan, niin ei kelpaa adminille, kun ei oo se Uutuusvälineillä ladattu hifiperhostelija kyseessä. Alhaalla on sitten jotain mitäänsanomattia muita hauenkalastusjuttuja, ilmeisesti pari pientä kirjoitusvirhettä kiusasivat, muuta järjellistä syytä en kyllä keksi.

Toivotaan, että edes tämä kriittinen viesti saisi olla täällä edes hetkisen.

admin
[Perhorasia.fi]
Re: Merkintä poistettu 12.5. 2006, 21:59 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Juuso kirjoitti:

> Nuoret perhokalastuksen (ilmeisesti) vasta-alkajat lähtevät haukea
> kalastamaan, niin ei kelpaa adminille, kun ei oo se Uutuusvälineillä
> ladattu hifiperhostelija kyseessä. Alhaalla on sitten jotain
> mitäänsanomattia muita hauenkalastusjuttuja, ilmeisesti pari pientä
> kirjoitusvirhettä kiusasivat, muuta järjellistä syytä en kyllä
> keksi.

Täällä on kuitenkin pakko jotain linjaa vetää, muuten muuttuu meno kovin kummaksi. Ei sillä ole väliä onko vasta-alkaja vai ei, mutta tekstin tulee olla luettavaa ja tuoda jotain sivustolle. Sivustoa tehdään kuitenkin kaikkien iloksi ja hyödyksi, ja se vaatii toisinaan pientä moderointia. Ei sitä ikinä mielellään kenenkään juttuja poista, mutta joskus niin vain pitää tehdä. Onneksi nykyään melko harvoin.

Saa ilman muuta kritisoida ja arvostella. Haukkuakin voi, jos uskoo sen auttavan. Tehkää se kuitenkin perustellusti, niin siitä voi jotain apua olla ja varmasti opiksi otetaan.

Zorbas tuossa yllä ihan oikeassa siinä ajatuksessa että junnuja pitää ymmärtää ja on täällä pyritty tukemaan myös aloittelijoita. Mutta samat säännöt kuitenkin koskee kaikkia ja samalla tavalla kaikkia pyritään kohtelemaan, oli sitten pro tai aloittelija.

--
MNi

jäpä k Re: Merkintä poistettu 26.11. 2006, 11:32 Vastaa tähän viestiin Vastaa
tää on ylläpitäjälle....
Eilen laitoin päiväkirja merkinnän Vaikkojoen reissusta..Jos ja kun,ni poista kokonaan se,tai lisää kuvat ks. paikasta tuolta Kalapaikat osiosta siihen juttuun...Kun se per***** kuvia laittaessa ilmoitti virhettä ja katkaisi homman...Siis kuvat ei tullu siihen tarinaan...KIITOS

4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe