Perhojen lisäys.

Keskustelut » Risut, ruusut ja kehitys

Viimeisin viesti: potsi 8.11. 2006, 17:18

Uusi aihe Vastaa ketjuun
0 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
potsi Perhojen lisäys. 8.11. 2006, 17:18 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Mielestäni minua on kusetettu tämän perhon luokittelun suhteen.
Koska perhojen seuranta sivulla
( http://perhorasia.fi/Fly/FlyModerationProcess.thtml ) lukee seuraavasti: "Kun riittävän moni luokittelija on antanut luokittelunsa, niin perholle annetaan lopullinen luokittelu. Eli esimerkiksi kehitysrasian perhot menevät kehitysrasiaan jne. Kuitenkin joskus Perhorasiaan tulee niin paljon perhoja samanaikaisesti, että osa perhoista laitetaan julkaisujonoon, josta ne tulevat esiin pikkuhiljaa. Kun riittävän moni luokittelija on antanut luokittelunsa, niin perholle annetaan lopullinen luokittelu. Eli esimerkiksi kehitysrasian perhot menevät kehitysrasiaan jne. Kuitenkin joskus Perhorasiaan tulee niin paljon perhoja samanaikaisesti, että osa perhoista laitetaan julkaisujonoon, josta ne tulevat esiin pikkuhiljaa. Tämä sen takia, että kaikki perhot saisivat paremmin huomiota, eikä kerralla tule esim. 5 perhon rypästä näkyville."


Seuraava kohta kusee tosi pahasti : "Tämä sen takia, että kaikki perhot saisivat paremmin huomiota, eikä kerralla tule esim. 5 perhon rypästä näkyville."

Sillä monia minun perhojani ei ole kommentoitu ( esim. http://perhorasia.fi/Fly/Fly.thtml?flyID=13461 Ja http://perhorasia.fi/Fly/Fly.thtml?flyID=13377 )
eikä monien muidenkaan perhoja juuri sen takia että perhoja on tullut kerralla esim 7 tai niitä on tullut nopeaan tahtiin samana päivänä monta. Esim. tuosta Black Prince perhosta tahtoisin kommenttia kovasti.


Ja toinen asia. Minua häiritsee se että minun MITÄÄN sidosta ei ole lisätty oikeaan rasiaan vaikka se sen olisi ansainnut. Esimerkiksi tuo Black Prince olisi minun mielestäni tuonne oikeaan rasiaan joutanut.
Black Prince ei ole omasta päästäni putkahtanut perho. Mallia olen katsonut perhoon tuosta Tero Ronkaisen Streammerit kirjasta.
Oikeassa rasiassa on huonomminkin sidottuja perhoja kuin tuo minun sitoma Black Prince.


Anteeksi näin suora puhe mutta, en protestoi turhaan.
Käykää ihmeessä kommentoimassa tuota Black Prince perhoa.

0 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe