Perhojen arvostelu

Keskustelut » Risut, ruusut ja kehitys

Viimeisin viesti: trout1 1.7. 2012, 09:54

Uusi aihe Vastaa ketjuun
5 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
LiukkoRa Perhojen arvostelu 17.6. 2011, 08:36 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Nyt lähiaikoina on muutamia perhoja arvosteltu ihan vaan koristeina, vaikka ovat kalastukseen tarkoitettu, tästä saattavat johtua pahat kommentit. Voisiko perhon tietoihin lisätä kohdan, että onko se 'koristeperho' vai 'kalastusperho'? Näin perhoa arvosteltaisiin sen käyttötarkoituksien mukaann.

J_P Re: Perhojen arvostelu 18.6. 2011, 14:29 Vastaa tähän viestiin Vastaa
LiukkoRa kirjoitti:
> Nyt lähiaikoina on muutamia perhoja arvosteltu ihan vaan koristeina,
> vaikka ovat kalastukseen tarkoitettu, tästä saattavat johtua pahat
> kommentit.

Mitä tarkoitat nuilla ns. pahoilla kommenteilla? Kyllä täällä minusta saa suurimmaksi osaksi ihan rakentavaa palautetta omista sidoksistaan. Kaikista kommenteista pitäisi mielestäni ottaa oppia, oli se sitten kritiikkiä tai kehuvaa. Omaa sitomista on nimittäin aikas hankala alkaa parantelemaan, jos muut eivät anna rakentavaa palautetta.

Ja nuita hieman kritisoivia kommentteja ei missään nimessä pidä ottaa itteensä, vaan olla tyytyväinen, että kommentin antaja haluaa omalla kommentillaan auttaa sitojaa parantamaan virheensä. Jos tuntuu, että kommentit ovat liian "pahoja", niin onhan siinä vieressä se "ilmoita asiaton viesti" -namiska ;)

Wolf Re: Perhojen arvostelu 18.6. 2011, 17:30 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Täällä perhoja arvostellaan sidonnallisesti, ei kalastuksellisesti. En ole ainakaan huomannut mitään tälläisiä kommenttejä: huono perho ei tuolla mitään kalaa saa. Näitä varten on ilmoita asiaton viesti painike niin kuin J_P mainitsikin.

LiukkoRa Re: Perhojen arvostelu 18.6. 2011, 22:06 Vastaa tähän viestiin Vastaa
En tarkoita että minulle olisi tapahtunut tälleen. Kun katselee noita hieman myöhemmin tullaita perhoja, niin sieltä löytyy pahaa kommenttia. Tai katsoppa Riff Raff. Siinä hiukan on reseptissä paranneltavaa ja se myös on muistettu kommentoidessa.

J_P Re: Perhojen arvostelu 19.6. 2011, 12:19 Vastaa tähän viestiin Vastaa
LiukkoRa kirjoitti:
> En tarkoita että minulle olisi tapahtunut tälleen.

Kukas tässä semmosta on väittänytkään? En kohdistanut tuota edellistä kommenttia keneenkään, vaan puhuin yleisesti ;)

Olen lukenut nuo Riff raffin kommentit läpi ja mielestäni siellä on ihan asiasta huomautettu. Sitoja on ottanut kritiikin vastaan ja korjannut pienen virheensä, kuten pitääkin. Mielestäni tuo Timhoen kommentin toinen virke tuolla kiteyttää hyvin sen, minkä takia näitä sutturoita tänne pääasiallisesti lisäillään :) Toki täällä mielestäni voi (ja pitääkin) puhua perhon ottavuudesta yms., mutta sitä ei saisi sekoittaa perhon arvosteluun (IMHO).

trout1 Re: Perhojen arvostelu 1.7. 2012, 09:54 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Perhoja voisi kommentoida myös rohkeammin, sitä vartenhan esim. kehitysrasia on. Monissa ei ole kuin pari kommenttia. Joten rohkeasti/asiallisesti vaan.

5 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe