M:Perhosetti (Loop/Vision)

Keskustelut » Kirpputori

Viimeisin viesti: Tatuu 7.2. 2005, 19:23

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Tatuu M:Perhosetti (Loop/Vision) 13.12. 2004, 14:54 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kuvan tavarat. Vapa Vision hdg 6-7# 9 jalkaa. Vapa on helppo heittää ja heittää vähän raskaampaakin siimaa tarvittaessa.Vavan kahvaa hieman korjailtu, mutta muuten huippukunnossa. Vavalle alkuperäinen pussi ja putki mukaan.
Kela Loop graphite. Perus laajakehäinen komposiitti kela, paranee vain käytön myötä. Kelalla Visionin 30lb pohjat. Kela ollut todella vähällä käytöllä eli huippukunnossa.
Siimoina Vision Presentation ja nimetön intteri. Presentation on yksi tämänhetken markkinoiden parhaista siimoista. Sillä onnistuu niin rullaus kuin yliolan heitotkin. Presentation käynyt vain muutaman kerran vedessä eli huippukunnossa.

Mikäli jokin jäi epäselväksi kysy täällä tai s-postilla turtu88@luukku.com Myös lisäkuvia saatavilla!

Lähetys matkahuollon kautta tai nouto, ostajalle rahtikustannukset!

En anna paketille vielä mitään hintaa vaan laittakaa tarjouksia joko tänne tai s-postiin! Myös vaihto kakskätiseen edulliseen vapaan...

MNi
[Ylläpito]
Re: M:Perhosetti (Loop/Vision) 5.1. 2005, 22:05 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Viestejä poistettu. Kaupankäynnin yksityiskohdista kannattaa keskustella vaikka mailitse. Vastauksien kirjoitaaminen tähän ryhmään on - ainakin toistaiseksi - sallittu, koska monesti tuotteista halutaan lisätietoa, joka voi muitakin kiinnostaa. Kuitenkin itse kauppaa ei kannata neuvotella palstalla, ne tulee hoitaa muilla keinoin.

Tatuu Re: M:Perhosetti (Loop/Vision) 7.2. 2005, 19:23 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Myyty!

2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe