Tietoo?? (Nykälänkosket)

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: reppues 12.2. 2008, 20:09

Uusi aihe Vastaa ketjuun
3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Valakki Tietoo?? (Nykälänkosket) 4.1. 2008, 03:51 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Niin sellasii kyselisin, että minkähänlaista tuo alueen vesistä on, kuinka pitkä joki kyseessä, kesällä mitkä on saalis kalat, kuinka pitkään kannattaa varata kosken tutustumiseen aikaa, miten lähelle virta alueita pääsee autolla, onko alueesta jotain karttaa, mitä kautta Kuopiosta kannattaa ajella kosken rannalle. Kun ei unitullu silmään ens kesän kala reissuja aatellessa piti ruveta kyselemään tästä mielessä olleesta virrasta.

Luvat entäs minkä hintasia nyky valuutassa??

Paapa Re: Tietoo?? (Nykälänkosket) 4.1. 2008, 14:08 Vastaa tähän viestiin Vastaa
www.koskentila.com

Tuolta löytyypi tietoa....ite kävin paikassa monta vuotta sitten syysmyöhäisellä ja sillon porukka sai ahven streamereilla taipposia. Lupahinnat niin järkyttäviä etten ole nykyisin käynyt nykälässä kalalla..

motulli Re: Tietoo?? (Nykälänkosket) 27.1. 2008, 14:27 Vastaa tähän viestiin Vastaa
> www.koskentila.com
>
Hinnat on kyl vähän liian korkiat saatujen kalojen kokoon nähden,kalaa siellä on kyll aina ja kalapaikat on ihan mielenkiintoisia.Itse käyn 1-4 kertaa vuodessa siel kalassa.
Ps.Ja paikan isäntä Markku on mukava ja leppoisa mies jonka kanssa kyl kaikki tulloo toimeen,unohtamatta Karlssonia ja joskus siel myös näkyy Hiltusen Veikko!!!Kaikki ovat mukavaa juttuseuraa;))

reppues Re: Tietoo?? (Nykälänkosket) 12.2. 2008, 20:09 Vastaa tähän viestiin Vastaa
juu yhdyn edellisiin kalaa tosiaan riittää. oon heittänyt nykälään viimeksi tyhjän reissun joskus 2 vuotta sitten heinäkuun helteillä muuten oon saanut saalista joka kerta

3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe