Kivan näköinen paikka (Katlakoski)

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: Timii!! 6.11. 2003, 13:11

Uusi aihe Vastaa ketjuun
3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
rili_hma Kivan näköinen paikka (Katlakoski) 5.6. 2002, 10:16 Vastaa tähän viestiin Vastaa
HEi!

Kannattaisko käydä koittamassa taimenta? On niin kivan näkönen paikka. Millaiset luvat muuten on? Tulisin täältä tampereelta päin joten ei viitsisi turhaan lähteä. Lupaavan näköinen paikka. Voisi myös paljastaa pari ottipaikkaa, jos rohkenee.

Atte Re: Kivan näköinen paikka (Katlakoski) 24.6. 2002, 13:18 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Paikka lienee hiukan arka vesien suhteen. Sateet nostaa ja samentaa, kuivalla kaudella mennee liruksi. Ainakin joskus kirjoa istutettu enemmänkin, väittävät että luontainen taimenkantakin olisi. Lähistöltä löytyy muitakin samanjoen, mutta eri luvan piirissä olevia koskikohteita.

sami Re: Kivan näköinen paikka (Katlakoski) 28.10. 2002, 10:31 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kannattaa käydä keväällä pahimpien tulvien jälkeen. keskitä kalastus ilta-yö aikaan. Perholla ovat paremmin saaneet kuin koneongella, mutta itse olen saanut taimenia ihan hyvin myös uistimella esim. 5cm uppoavalla muikku rapalalla. Kalat ovat enimmäkseen pieniä, mutta kyllä sieltä jotkut ovat saaneet pari kiloisiakin taimenia. En tiedä istutetaanko sinne kirjolohia vai vaeltaako niitä sinne jostain, mutta joskus niitä kumminkin saa. Lupia saa Karkkilan pyörä & moottorista ja Esso Masuunista.

Timii!! Re: Kivan näköinen paikka (Katlakoski) 6.11. 2003, 13:11 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Koskessa on paljon putousten jälkeisiä monttuja joiden tutukiminen erityisesti hämärän aikaan voi olla erityisen antoisaa. Joki on tosin melko riippuvainen sateista, mutta monttuja löytyy kuivallakin jaksolla. Kirjoa ei tiettävästi ole koskaan istutettu vaan kyseessä on alemmas istutetut kirjolohet,jotka keväällä nousevat tuloksettomille kutureissuille. Isojakin on. Koskessa on hyvin paljon alamitaista luonnon taimenta ja ahventa. Haukia löytyy yläsuvannoista.(kuollut hauki on hyvä hauki...)Kokeilemisen arvoinen paikka ja jos ei tärppää niin Karkkilan keskustassa olevat kosket tuovat saalispussiin melko varmasti täydennystä (ainakin keväisin). Karkkilan kohteet on kalastettavissa tietääkseni samalla luvalla. Hinta muistaakseni ulkopaikkakuntalaisilta 10 euroa vuorokausi.

3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe