Kairijoelle perhoja (Kairijoki)

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: Pblädi 3.7. 2011, 14:55

Uusi aihe Vastaa ketjuun
1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Softaaja Kairijoelle perhoja (Kairijoki) 3.2. 2011, 16:42 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Vaikka kuinka paljon itse halveksunkin niitä ketkä kyselee jokaisen paikan perhoja aina erikseen, alennun (taas kerran, vaikka kuinka olen yrittänytkin...) samalle tasolle nöyränä ja kysyä Kairijoelle niitä "ottiperhoja"... Eli joskus kesällä sattaisi olla hieman pidempi reissu kyseiselle joelle, niin pitäähän se tietysti alkaa nyt jo sitomaan niin että muutama rasia täyttyy ennenkuin koko reissusta on edes 100% varmuutta ;). Peruspelit (klinkki, liitsi, copper john, nyblomin caddis, red tag jne.) on ihan tiedossa mutta jotain paikan spesiaaliperhoja olisi hauska kuulla. Myös joku toimiva pupa olisi hauska tietää sillä etelän miehenä en niihin ole koskaan tutustunut...

Pienenä extrakysymyksenä paikalla käyneille, että onko luontainen taimenkanta kuinka vahva? Toki istaritkin kelpaavat, mutta ajattelin yrittää taimenen täsmäkalastusta klassisilla carrie stevens -tyyppisillä streamereilla. Onnistuuko vai onko se suunnilleen viikko uittoa ja yksi vahinkokala jos näin kokeilee?
Kiitos ja kumarrus niille ketkä jaksaa vastata!

Pblädi Re: Kairijoelle perhoja (Kairijoki) 3.7. 2011, 14:55 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Ite oon saanu Kairilta kalaa parhaiten perus zuluilla, redtageilla, klinkeillä, kakshäkiläisellä ja superpupalla. Pienet liitsitkin on sillontällön toiminu.

Luontasta taimenta ei Kairijoessa kovinkaan paljoa ole tietääkseni. Mutta metsälammessa kasvatetut istukkaat ovat aika hienoja istukkaita ja oppivat joessakin hyönteisravinnolle. Harjus ja varsinkin siika on taimenta yleisempi saalis.

mitenkä muuten lienee tuo vesitilanne nyt? Ei ainakaan kuivaa pitäs olla, sen veran on tainnut vettä lappiin tiputtaa

1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe