Häkilä kanin tai napaketun vartalo karvasta

Häkilän, kurkun tai lohiperhon rungon (katso vaikka The Butcher lohiperho) voi sitoa myös karvasta, kunhan muistaa karvan ominaisuudet ovat erilaisia kuin sulan. Sopivaa karvaa on esim. ketut ja kani. Tämä on eri lähteistä alunperäisin oleva tapa kurkkuhäkilän sitomiseen streameriin:
  1. leikkaa mielestäsi sopiva nippu karvaa, ota tiukka ote nipusta ja poista kynsillä lyhin sekä pehmein karva nipun tyvestä (voit yrittää tasata karvoja esim karvan tasaajalla)
  2. sijoita nippu sitomiskohtaan rungolle siten että karvojen kärjet kohti koukun silmää ja kierrä muutama kierros lankaa ympärille (katso Tammertinsel)
  3. nyt voit sidontaneulalla tai kynnellä levittää karvaa rungon ympärille siten että ne ovat yhden suuntaisesti rungon kanssa
  4. kiristä sidontalankaa hiukan siten että karvojen tyvet nousee koholleen ja kierrä sitä lisää muutamia kierroksia ( itse käytän hiukan lakkaa jo tässä kohtaa)
  5. leikkaa tyvistä ylimääräiset pois, mutta älä liikaa, karvojen tyvien tarkoitus on tukea häkilää
  6. käännä sormin ja sidontalangan avulla karvat taakse, samalla voit tasoittaa häkilän tasaisemmin rungolle
  7. kierrä sidontalankaa mielestäsi riittävä määrä ja lakkaa ohuesti sidoskohta

Joitain vihjeitä: Ohuen tyvikarvan määrällä voit säädellä kuinka paljon häkilä nousee pystyyn. Voit sekoittaa erivärisiä karvoja halutun sävyn saamiseksi, joko niput keskenään tai sidonta vaiheessa kerroksittain. Kerroksittain sidottaessa sido ensin vaaleampi sävy vaiheeseen karvat osoittaa koukun silmään ja sen jälkeen tumma sen päälle. Lopuksi käännä karvat lopulliseen asentoon ja harjaa sidos. Käyttämällä erimittaisia ja värisiä nippuja voit tehdä häkilän tyvestä eri värisen. Sido ensin pitkä karva valmiiksi ja lisää sen jälkeen lyhyt.

Kurkkuhäkilä sijoitetaan "kiduksien päälle"
Kurkkuhäkilä sijoitetaan "kiduksien päälle"

Sivua muokattu viimeksi 23.03.2005 20.13.
Muokkaajat nimetön, player

Katso myös

Sidontatekniikat Hakemisto

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?