Musta klinkki

KommenttiJänes90 - 23.06.2005

Hyvä perho esimerkiksi yökalastukseen ;)

Kommentit

KommenttiJuutuan pimeänsoutaja - 29.06.2005

Loistava harriperho sellaisenaan. toimii ainakin juutualla erinomaisen hyvin myös valkealla siivellä.


Kommenttikinttu - 29.06.2005

Siisteä jälkeä! En vieläkään ole oppinu sitomaan hyvännäköstä klinkkiä. Vika on aina tos häkilöinnissä. Missä järjestyksessä tuo perho sidotaan? (siipi ja thorax)


Kommenttipanumies - 29.06.2005

Häkilä sidotaan viimeiseksi. Tässäkin perhossa näyttää siltä, että häkilän tekemistä kannattaa vielä harjoitella, siinä on muutama asia joka onnistumista auttaa:

-Sidontalangalla kiertää siiven tyveen "alustan", johon häkilä kierretään.

-Häkilän sitomisessa käyttää ohutta lankaa, esim. spiderweb, uni trico.

-Häkilän kiertäminen aloitetaan ylhäältä, eli aina seuraava kierros tulee edellisen alle, Häkilä päätellään siiven juureen.


Kommenttimikaelt - 29.06.2005

Tuolla on hyvät kuvalliset ohjeet tuollaisten mallien sidonnasta.

http://www.danica.com/flytier/hklinken/klinkhamer_special.htm


Kommenttiismolevander - 29.06.2005

Ihan kalastava perho ja muuten siisti, mutta tuo pää... Kannattaa lopettaa perho siiven juuren niin saa siistimmän. (Tosin vaatii enmmän harjoittelua) Mutta siintä se lähtee ja eiköhän tuo kelpaa harreille ilman sitä viimeitä silausta jäännytää päätä..=)


Kommenttimattivehvilainen - 29.06.2005

Mielestäni kaikkein helpoin (ja myös kestävä) on päättää sidos häkilän yläpuolelle siiven varteen. Ei aivan niin kaunis,kuin häkilän alle lopetettu, mutta helppo ja nopea tapa..


KommenttiJurppa - 30.06.2005

Kovin näyttää isolta (=painavalta) tuo kierre, mutta jos pinnalla pysyy niin sitten ei mitään:) Mä olen tehny klinkkeihin kierteen sidontalangasta tai jättänyt kokonaan pois niin välttyy turhalta painolta. Kalastavan näköinen sidos;)


KommenttiJänes90 - 07.07.2005

Itse en ole jaksanut lopettaa sidontaa siiven juureen... noin se on minun mielestä ollut helpompi, mutta voisihan sitäkin kokeillakin ;)


Kommenttijassu - 17.07.2008

Kovin näyttää isolta (=painavalta) tuo kierre, mutta jos pinnalla pysyy niin sitten ei mitään:) Mä olen tehny klinkkeihin kierteen sidontalangasta tai jättänyt kokonaan pois niin välttyy turhalta painolta. Kalastavan näköinen sidos;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?