U_INT

Kommenttimyllys - 04.08.2005

kalastuskäyttöön.

Kommentit

Kommenttilohimies67 - 10.08.2005

Sievä perho, josta voi alkaa kehitellä värimuunnoksia. Kuparirunko-versio, vihreä kurkkuhäkilä, siiven ylin hanhikaistale punaisena jne. Laitat aika pitkät häkilät perhoihisi. Tähän sidokseen se tosin sopii. Hela saisi alkaa taempaa ja vyö olla koukun kärjen kohdalla. Mutta perhohan onkin kalastuskäyttöön...


Kommenttimyllys - 10.08.2005

Jep. Kuittia onkin nuista häkilöistä tullut. :) Laitoin perhot nopeassa tahdissa. Olisi pitänyt odotella ensimmäiset kommentit. Hyviä värimuunnosideoita. Toisaalta hela voisi olla myös oranssi, jolloin se sopisi jo olemassa oleviin väreihin paremmin.


Kommenttilohimies67 - 11.08.2005

Ei se häkilän pituus vaan se miten sitä käyttää :) Joskus se pitkähäkiläinen malli on ollut reissun killeriperho. Jos nyt asetun lohen asemaan, niin tuo vihreä perä sopii mielestäni paremmin kuin oranssi. Se tuo lisäkontrastia ja uuden elementin perhon näkyvyyteen. Jos vaihtaa ajattelisi, niin veren punainen tai viininpunainenkin voisi olla parempi suuntaus kuin perhon yleisväriin katoava oranssi. Joka tapauksessa kehittelemisen arvoinen malli ja kannattaa liottaa lohipoolissa.


Kommenttiolof - 19.10.2005

Hieno levysiipi sidos. Varmasti toimii kalalle. Komeat naitokset.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?