T.T.Lohi

Kommenttimummo - 10.08.2005

Kommentit

Kommenttilohimies67 - 12.08.2005

Taas yksi butt-muunnos, jolle sitoja antaa oman nimensä. Eipä silti...onnistunut, kaunis sidos ja perho on vielä pyytävän näköinenkin. Tenoa parempi osoite lienee kuitenkin Kymi, Torniojoki tai Simojoki, joissa puna-mustat ja oranssi-mustat perhot toimivat hyvin. Simojoen kävijöillä tämmöistä Zulu- ja Red Butt-muunnosta on rasiat pullollaan. Tumman veden yökalastukseen sopiva perho, johon alat pikkuhiljaa lisäillä kierrettä yms. ja sitten käsissä onkin lopulta Red Butt tai jokin Juutuan yö...:)


Kommenttigfdgfd - 12.08.2005

Mistäs olet kalkkunat hommannut? Tuota mustaa kun en ole joka liikkeestä löytänyt...

Kaipaisiko alussiipeen jotain jäykkää karvaa, kuten oravaa? Muuten varmasti ihan hyvä perho kaikinpuolin.


Kommenttimummo - 12.08.2005 (Muokattu 12.8, 11:11)

Kalkkunat olen tilannut Mistpoolista, ei ihan parasta laatua: pieniä hiertymiä siikasissa mutta siikasten pituus on ihan hyvä. Ihan hyviä kun harjoittelee levysiipiä tai sitoo kalastusperhoja. Ehkäpä tuohon alussiiveksi sopisi Tippet tai joku muu vastaava...?


Kommenttilohimies67 - 12.08.2005

Alussiipi lisäisi elävyyttä. Mikset kokeilisi mustaa majavaa? Elävämpää karvaa saa hakea. Koko siipi mustaa karvaa ja punainen kuitu tai bucktail sarviksi. Mutta toisaalta...perho on jo nyt tuollaisenaan "valmis" koitoksiin. Kaveri sai muutama vuosi sitten Simojoelta pari kaunista lohijalkaa hieman vastaavanlaisella vieläkin yksinkertaisemmalla perholla: takarunko punaoranssia villaa, eturunko mustaa villaa, siipi mustaa peurankarvaa (harva) ja pää musta lakka. Runko oli kaiken lisäksi sellainen tasapaksu pötkylä ja perhon ulkomuoto miltei ruma.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?