Kelta-ruskea putki

KommenttiV1lle - 12.09.2005

Keltarusehtava putkisidos.

Kommentit

KommenttiSamiKeskinen - 14.09.2005

Ja haukee tulee sitten niim perkuleesti.


KommenttiPerho-Timo - 14.09.2005

Alkaa ilmestyä syysaiheisia kuvia. Mikäpä siinä? Vedet kylmenee ja tanesta tulee aktiivinen... Hieno perho muuten. Laittaisin hieman vähemmän kurkkuun tavaraa.


KommenttiZalmon - 14.09.2005

Jep, hienoin perho tällä viikolla. Noita Barbaareja en niin kässää, mutta jos Ville tykkää, niin mikäpäs siinä.


KommenttiV1lle - 14.09.2005

Juu, nuo Barbarianit ovat tuossa lähinnä ihan kuvaussyistä. Enempi tulee käytettyä 2-haaraisia Partridge Big Mouth -koukkuja. Ne tuntuvat pitävän ihan hyvin kalatkin kiinni.


KommenttiKotkansiipi - 15.09.2005

V1lle, miten saat tuon värin pysymään tuossa päässä kun mulla siitä tulee enemmän harmaa kuin vihree tai keltainen. Johtuuko se siitä että sulatan pään tulitikuilla vai mistä se johtuu???
Ymmärsitkö mitä olinkaan kysymässä???


KommenttiV1lle - 15.09.2005

Itsekkin sulatan nuo Eumer-putket ihan tulitikuilla/sytkärillä, tai jos useamman sulatan sarjassa niin kynttilällä... Tärkeintä on sulattaessa, että ei päästä päätä kuumenemaan liikaa tai palamaan, silloin tulee helposti tuollainen "harmaa ja kupliva" pää. Eli ei sitä liekkiä liian lähelle, sulattaa riittävän hitaasti, niin ei pääse niin helpolla kärähtämään.

Tuo Eumer on kyllä siitä mukavaa putkea, että siitä se sulaa erittäin nätisti. Esim. Etolan/FFF:n letku ei sula niin tasaisesti.


Kommenttisaamamies2 - 24.09.2005

tuo eumerin muovi putki on kyllä todella huippua vielä kun yhdistelee niitä eumerin messinki putkien kanssa niin tulee loistavia putkiperhoja!!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?