Oulangan poika 2

Kommenttiolof - 16.10.2005

Kehitetty Oulankajoen humuspitoiseen veteen. Väri yhdistelmä todettu toimivaksi myös muilla Kuusamon joilla..

Kommentit

Kommenttibörje - 18.10.2005

Mielenkiintoisen näköinen sidos. Sidoksessa siis yksi kierre kuparinpunainen. Onko siivessä lisänä jotakin pehmeämpää materiaalia bucktailin mukana, vai näenkö harhoja. Alussiipi lienee rungon mittainen. Tuo oranssi siipi näyttää aika ruskealta, johtunee kuvausteknisistä syistä.


Kommenttiolof - 18.10.2005

Niin. Kuvanhan oli Ottanut hyvä ystäväni Ari Kukila.
Ois voinu arska vähän sutaista tuota siipeä niin näyttäis vähän enemmän sukkulan muotoisemmalta, kun kuitenkin sitä muotoa siinä sidonnassa hain, Useammasta kimpusta sidottu siipi (3 kimpusta).. Voikohan noita kuvia päivittää myöhemmin ns. parempiin ?


Kommenttiolof - 18.10.2005

Siis kuten reseptissä lukee oranssi bucktail,alla ja se ruskea orava vasta päällä...
Suomen kalastavimmat perhot kansiossa oli resepti kieli näin. Tiedä sitten onko se oikein. Ehkä vähän vaikea selkoista..
Eka perhoni täällä.
Ja alus siipi on siihen pyrstön tyveen..


Kommenttiolof - 18.10.2005

Ja välivyöt tein alkuperäisessä mallissa strutsista. Ideana on saada vähän kontrastia. Tai tässä haen väli häkilällä elävyyttä..


Kommenttipoijanpökelö - 23.10.2005

Mikä on ollut toimivin koukkukoko?


Kommenttiolof - 23.10.2005

1/0-8 olen sidonksia tehnyt.. Toi on tehty 2 Kamsaaniin..
Perinteisiin 2 ja 4 koon koukkuihin tehdyillä perhoilla olen eniten kalastellut.. Ja niihin on ollu myös eniten tapahtumia.. 1/0 lähinnä tosi tulvassa jos on tuntunut et pitää päästä pinnan alle ja reilusti. Tai sitten vuolaammassa virassa..


Kommenttiviki - 26.10.2005

noh minkäs kokosia tamuja tol tuullu ja tarkotatko kuusamon oulankaa?


Kommenttiolof - 27.10.2005

En tiedä onko Suomessa, ja muuallakaan muita Oulanka nimisiä jokia??
Sellaisia "näppi" 5:den kg kaloja ne kaikki on tähän mennessä olleet..

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?