Kisaperho "nimetön"

Kommenttiolof - 17.10.2005

Sidottiin Kuusamon Perhokalastajien Oulanka- perhon sidonta kilpailua varten. Perhoa en ilmoittanutkaan kisaan, kun en ollut tyytyväinen siihen. Siiven muoto jotenkin jäi vaivaamaan.. Ja se kisa menikin sitten ilman mitään mainintoja..

Kommentit

Kommenttikjmakela - 18.10.2005

Olisit ilmoittanut vaan kisaan. Hyvin on sidottu ja mukavat nuo värisävyt. Tuon näköiset sidokset on minun silmääni niitä tosi kalastus perhoja ja mielellään tuollaisen siimansa päähän solmisi (kunhan ensin oppis nuita sitomaan).
Mikäs tuossa tuo runko, litteä kulta vai??


Kommenttiolof - 18.10.2005 (Muokattu 18.10, 18:56)

Joo näköjään jääny välistä, Kyllä se litteä kupari tinseli on rungon materiaalina..


Kommenttiihmelaama - 19.10.2005

Kyllä... kyllä, jokainen voi arvioida miten olofin sidos olisi mielestään pärjännyt tässä sarjassa: http://personal.inet.fi/yhdistys/perhokalastajat/Oulanka-perho/oulankajoen% 20nimikkoperhot.htm , Oulanka nimikkoperhokilpailun TOP-10 siis.

Oma vaatimaton mielipiteeni on, että ylemmälle riville (kuvassa) olisi päätynyt...


Kommenttiolof - 19.10.2005

Jos ja jos..
Omasta mielestä laitoin 2 parempaa siihen itse kisaan.. Tai ainakin saman tasoisia ne oli. Menestystä ei vaan tullut.
Se taisikin olla viimeinen kerta kun kisoihin perhojani lähettelen..


KommenttiPäde-Veikko - 21.10.2005

Lyhentäisin häkilöiden pituutta ja keventäisin niitä reilusti tai sitten kun tässä on vahva koukku voisi siipi olla vielä ronskimpi. Värisommitelmasta ei voi muuta todeta kuin että upea !


Kommenttiolof - 21.10.2005 (Muokattu 22.10, 00:08)

Häkilät ovat itseasiassa aika harvoja ja pehmeitä. 2-3 kierrosta kussakin. Kurkku häkilässä hain speymaista vaikutelmaa ja uintia. Paksu koukku kuitenkin vaatii vähän köliä.. Siiven alla taasen on tuhdisti tippettiä joka kyllä kannattaa ja ohjaa. Tippeti määrä ei tästä kylläkään näy. Orkku antaa sitten elävyyttä ja sitä oravamaisuutta jota nykyajan ketuista ja rämäh.....sta ei löydy!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?