Humu - Montana

KommenttiPäde-Veikko - 14.11.2005

Montanasta olen kokeillut monia eri värikombinaatioita, tämä on toiminut tehokkaasti ruskehtavissa joissa auringonpaisteilla. Perus musta-punainen Montana oli ensimmäisiä kalastusperhojani.

Kommentit

Kommenttipoka - 18.11.2005

Tuommonen keltanen malli mullon pelannu loistavasti loppukesästä.. alaku- ja keskikesälle ei oikeen oo tullu mittään.. Syytä en tiiä..


Kommenttipikkug - 18.11.2005

Tota pitää kokeilla! Itellä luottopakkina on ollu Hossana! Eli se riikinkukkoversio. Löytyy Juha Pusan Oivalliset Ottiperhot kirjasta ainakin... Montana on kyllä minulla ollu unohduksissa pitkään. Kiitos Muistutuksesta! Hieno perho!!!! Ja hyvä!!!


Kommenttinymfionkija - 18.11.2005

Kaikin puolin miellyttävän näkoinen sidos, pyrstön ja häkilän niukkuus miellyttää silmää. Varmasti vapa taipuu!

Itselläni puristisena jäljitelmäkalastajana Montana pölyyntyi rasiassa monta vuotta. Mieli muuttui jokunen vuosi sitten, kun lupaavaa taimenpaikkaa larvoilla ja pupilla tuloksetta tahkonneena vaihdoin Montanan siimaan ja heti kirkas taimen kiinni. Nykyään Montanaa tulee käytettyä enemmän ja lukuisat on reissut, jolloin liitsit eivät kirjoa kiinnosta, mutta Montana ottaa kalan toisensa jälkeen.


KommenttiJurppa - 18.11.2005

Kieltämättä hyvin sidottu ja hieno perho :) Täytyy vastaavia sitoa itsekkin ensi kesäksi kun näyttää melkoiselta "ottikoneelta" :p


KommenttiJuZe93 - 18.11.2005

Todella hieno perho!


KommenttiPäde-Veikko - 19.11.2005

Kiitos äijät kommenteista !
Sikäli hyvä tämä Montana, että mun nähdäkseni se imitoi etupäässä päivänkorennon nymfiä, mutta toimii myös vesiperhosten kuoriutumisen aikaan pintakalvossa uitettuna.
Mitä ootte mieltä ?


Kommenttialeksis - 19.11.2005

Eikös tuolla kelta-musta montanalla ole jotain tekemistä diura koskikorennon matkinnan kanssa? Tai semmoista ainakin muistan lukeneeni. Perho on hienosti sidottu, vaikka häkilä onkin mielestäni hieman harva. Kuinkas näitä kuuluisi painottaa mielestänne?


Kommenttikorpikalle - 19.11.2005

hei päde tiiätkö onko missään kiimingin lähellä perhosidontakursseja?? onko perho toiminu koitelissa, ootko kokeillu?


Kommenttispider - 19.11.2005

Montana on eräs niistä perhoista,joilla en kalasta.Mutta jos kalastaisin niin tuolla kylläkin.Ihan hirveen hyvin sidottu (niin kuin Päteen aina) ja mahtava värikompinaatio.


KommenttiPäde-Veikko - 20.11.2005 (Muokattu 20.11, 05:36)

Koitelin Tulikurkusta sain tällä perholla heinäkuisen reissuni ainoat mitalliset harrit. (HnK = Hooked, not killed) Tulikurkkuun ei pääse kuin veneellä tai alavirralta kahlaten. Hyvä niin.

Korpikalle: Kiimingissä oli minun vetämäni sidontakurssi,mutta muutettuani pois paikkakunnalta se on toistaiseksi keskeytetty. Jos tarve sidontaoppiin on akuutti, ota reilusti yhteyttä niin keksitään porukalla jotain ?

Kiitos Spider. (Päde, Päden) suom.huom. ;)

Painotetut Montanat minulla ovat musta-keltaisia/ punaisia. Painotus tasaisesti rungon matkalle. Koskikorennot kuuluvat varmasti joo myös Montanan imitointeihin. Etenkin musta-runkoiset.


Kommenttispider - 20.11.2005

Ole hyvä Päde.Mites se on;sade -sateen vai saden.Satu -Sadun vai Satun.Kade -kaden vai Kateen??En tiedä olisiko molemmat oikein??Minun korvaan karjalaisena sopii paremmin Päteen.


KommenttiJack1 - 20.11.2005

Onpas siinä hieno monthana! :D
voitko lähettää sidonta ohjetta??


Kommenttikorpikalle - 21.11.2005

Mukava kun tuli vastaus näin nopeaa :) Joo-o tuota oisko se nyt ihan akuutti tarve mutta toki kiinnostusta on jos jonkinlaisen kurssin voi/on mahdollista järjestää. Opetusta saan kyllä papaltakin. Olen nyt aktiivisesti sitonut jotain vuoden ja kehitystä on tullut, mutta eihän se lisäapu haitaksi ole koskaan ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?