Laamanni

KommenttiJermoni - 03.12.2005

Kajaanin Laamannin eläkkeellejäämislahjaksi kehittelemäni perho. Uskoisin että kukaan ei ole juuri tämmöistä koskaan tehnyt joten pidän itseäni kehittäjänä :)

Kommentit

KommenttiJurppa - 06.12.2005

tosi kauniin värinen ja näkönen sanon minä :)


Kommenttitapio - 06.12.2005

todella hieno perho.ei mitään huomauttamista


KommenttiSalmo trutta - 06.12.2005

Todella kauniisti sidottu perho. Erityisesti siivet ja kurkkuhäkilä ovat onnistuneet. Tuo koukku on omperäinen mutta hieno. Olet nähnyt paljon vaivaa sitomiseen. Tulee saaja ilahtumaan.


Kommenttiperhocorner - 06.12.2005

Eikös noita koruperhokoukkuja saa ihan Perhokulmasta?? Oon muistaakseni nähny siellä!


KommenttiJermoni - 06.12.2005

Juu kyllähän niitä saa valmiinakin, mutta ne on rumia ja maksaa yli 3e/kpl. Itse vähän värkkäämällä saa sen kokoisen kuin haluaa ja sen mallisen kuin haluaa. Tuo valmis koruperhokoukku oli myös muistaakseni aika pienikokoinen, ehkä #1 kokoa ja lyhytvartinen. Kuvan perho on 2/0 bartleet traditional, joka on aika pitkävartinen.


KommenttiMiqu - 07.12.2005

Crestit ja pyrstön kate voisi olla pikkusen siistimmät,häkilät vähän enemmän takaviistossa ja sarvet ylempänä. Nämä siis ihan meikäläisen mielipiteitä, ei mitään ehdottomia totuuksia :)

Myöskin on siivessä vekki tossa claretin kalkkunan alapuolella- viidakkokukko menee sinne väliin- myös päällimäinen kultafasaanin viipale on selvästi vekkinen. Siipi on muilta osin hieno.
Päähän vielä lakkaa lisää, taitaa olla kesken.

Muuten kyllä hyvä perho, mittasuhteet aika hyvin kohdallaan.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?