Hyvä alku

KommenttiM.Remell - 12.12.2005

Tämä putkiluomus syntynyt marraskuussa -05, kun aloin kokeilemaan, miltä putkiperhojen sidonta maistuu... ihan hyvältähän se.:) Uskon, että perho kelpaa niin lohelle kuin meritaimenellekin. Kiitos vaan Hki Spey Claven ihmisille hyvistä neuvoista!

Kommentit

KommenttiWalastaja - 14.12.2005 (Muokattu 14.12, 13:12)

Ihan kivan näkönen! Itelläki polttelis kokeilla putkiperhojen väsäämistä, mutta toistaseksi ei oo tarpeeks materiaaleja :(


Kommenttiperhomies79 - 14.12.2005

Hyvältähän se näyttää kun ottaa huomioon että olet vasta näiden kyhäämisen aloittanut. No joulua odotellessa että tulet minuakin pikkasen opastamaan;D


Kommentticarambola - 14.12.2005

Hyvännäkönen peli, eipä nyt just ainakaan mitään virheitä löydy.. :)


Kommenttijmpalola - 14.12.2005

Tässä perhossa siipi jää mielestäni vajaaksi, itseasiassa kyseinen siipi on hyvä alussiipi. Tämän päälle pitempi, sopusuhtainen nippu esim temppelhundia saisi ihmeitä aikaan. Rungot häkilöinen näyttää molemmissa perhoissa hyvältä.


KommenttiM.Remell - 16.12.2005

Jmpalola puhuu kyllä asiaa, mielestäni siipi näyttäisi hyvältä, jos runko olisi vähän lyhyempi. Yleisin käyttämäni "keskikoko" L-koon putkea käytettäessä on 3,5senttiä, sitä lyhyemmät rungot kannattaa mielestäni tehdä jo medium/x-small putkiyhdistelmälle. Etteivät olisi niin tökerön näköisiä. Tässä yksilössä rungon pituus ylittää jo neljä senttiä niin että heilahtaa. Mutta, armoa, tämä on ehkä toinen sitomani putkiperho koskaan, ensimmäinen kun meni v....ksi.:) Mutta tämän perhon väriyhdistelmiin olen aika tyytyväinen, kommentoikaa toki jos olette toista mieltä.


Kommenttitati - 17.12.2005

Onpas namu. Syöksyisin itsekin hullun lailla kimppuun. Varmasti saat laksia ja mertsaria tuolla. Ainoa mitä itse tekisin toisin on ehkä aavistuksen pidempi tuosta punaisesta siivestä.


Kommenttivallu93 - 19.12.2005

punanen ja musta kettu pidemmiksi strutsin siaan riikin kukkoa. Tykkään ite pistää vähän pidemmät siivet se vaan on mun makuun.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?