Härski Tumma

KommenttiM.Remell - 13.12.2005

Tässä taas tällainen marraskuun synkkänä iltana syntynyt "kettu" putki, uskoisin sen olevan kova sana lohelle tai taimenelle pimeämpään aikaan... tämä perho on tosin nähnyt vasta kraanavettä, mutta vaikutteita olen kerännyt alan kirjallisuudesta runsaasti, ja sen mukaan tämänkin sutin väsännyt. Perholla on todella muhkea siluetti, ja pituutta siivellä on noin 9 senttiä.

Kommentit

Kommenttijmpalola - 14.12.2005

Oikein hyvin sidottu perho, hyvä. Tuttua pasuunan soittajalla, niin sanoakseni! Tuossahan voisi olla väriainesta vaikkapa Kitkan perhoksi! Mielestäni näistä kahdesta tuubista se parempi.


KommenttiM.Remell - 16.12.2005

Terveisiä vaan jmpalolalle, soitan baritonia, en pasuunaa.:)Tuossa yksilössä kieltämättä oli mielessä kitkan värit, ja mitä reseptiin tulee, onnistuin sössimään senkin oikein kunnolla. Eilen kun livenä vilkaisin perhoa, huomasin että: Perä on kultalankaa, samaten kierre soikeaa kultaa. Runko taas on kultatinselin päälle kierrettyä hopea Flatbraidia (on muuten aika mielenkiintoinen yhdistelmä, kultapohjalla hopeabraidi, oikeassa valossa näyttää siltä, kun runko ei oikein tietäisi, haluaisiko olla hopeaa vai kultaa.:) ).


Kommenttitati - 17.12.2005

Porno perho :) Omaan silmääni (ei todellakaan välttämättä kalan) kurkkuhäkiläksi sopisi paremmin kultafasaanin pitkä spey-henkinen musta peitin höyhen.


KommenttiM.Remell - 17.12.2005

Eihän kukaan estä laittamasta kfas. musta peitinhöyhentä.:) Tempasin tavia nyt vaan tällä kertaa.


KommenttiM.Remell - 21.12.2005

By the way, laittakaa etuhäkiläksi mustaa Wooly bugger marabouta, niin johan on elävä yöperho.:)


Kommenttiihmelaama - 21.12.2005 (Muokattu 21.12, 18:18)

Jo on v***umaisen värinen putki... nuinkohan tuo ui, ku näyttääpi tuo runkohäkilä enempi pinturiniskasta (jäykkä) repästyltä...

Ja mitä Kitkajokeen ja sen perhoväreihin tulee, niin MINÄ en tuon näköstä perhua ilikiäs ees viittä kilometriä lähemmäs jokirantaa viijjä.

Mutta se olenkin vain minä ;)


KommenttiSalmo trutta - 21.12.2005

Nii ei sitä tiä mitä kalat sanoo.


KommenttiM.Remell - 21.12.2005

Voihan sitä yrittää laittaa pehmeää intialaista kukkendaalia runkohäkiläksi, mutta silloin saa kalastaa sen minkä siiven korjaamiselta ehtii, kun meinaa haluta kolmihaara koukkuun kiinni...


Kommenttiihmelaama - 22.12.2005

No sitten voi myös vaihtaa tuon siiven hieman jäykemmäksi. Täytyy tunnustaa, etten ole mikään napakettujen ystävä, vaan mieluummin tekisin tähänkin siiven jostain ihan muusta, esim. bucktailista tai jostain.

Putkipehoihin voi halutessaan viritellä myös kaksi-, tai jopa yksihaaraisen koukun ja näin synagooganäädät ja arktiset repolaiset saapi heilua sotkeutumatta ja ihan rauhassa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?