Salakka jäljitelmä ensi kesän reissuja varten!
Ottavan näköinen, kylläpä! Omista rasioista salakoita puuttuukin, kiitti hyvästä reseptistä. Hieno tuo pyrstön idea. Tuon siiven voi varmaan tehdä myös matuka-tyylillä, saa siiven ja pyrstön samoista höyhenistä. Mikä koukku tuossa on?
Kiitti kommenteista! Koukkuna on Fulling Mill Traditional steamer. Pyrstöhöyhenet on sidottu ihan tavallisesti mutta ne on vaan leikattu ja stripattu oikeaan muotoon.
Siisti on, mutta sido ensi kerralla Carrie Stevensin koukkuun jos satut jostain niitä saamaan. Siipi tahtoo sotkeutua perinteisen streamerkoukun mutkaan heitoissa. Nimimerkillä kokemusta on.
Siisti on perho. Joskaan minä en pyrstöä sitoisi tuolla viisteen, mutta tämä onkin mielipide kysymys. Tuo pyrstön sidontatapa ei poista sitä tosiseikkaa, että kun uitat tuota perhoa oikeassa paikassa oikeaan aikaan siihen taimen ottaa aivan varmasti.
Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?