Kirurgin larva

Kommenttiismolevander - 14.01.2006

Perus larva,joka on syntynyt Kymijoen vesistöalueella. Jäljittelee hyvin eri larvoja rungon väriä vaihtaen, esim. siiviläsirvikkään toukkaa.

Kommentit

KommenttiSmirgeli_89 - 17.01.2006

Ohan noita nähty jo ihan taepeeksi.


KommenttiT.K - 17.01.2006

Hyvä asia silti, että näitä perusperhoja tänne lisäillään. Parempi niin, sillä on mukava nähdä miten muut sitovat!! Ja ai niin, tuo larva kyllä toimii!!! :D


KommenttiSalmo trutta - 17.01.2006

En mä vaan millään saa noista tarpeekseni. Hienosti tehty.


Kommenttiismolevander - 17.01.2006

T.K niimpä. Itsestäkin on kiva nähdä mitenkä muut sitovat samoja perhoja:) Ja toimiihan nää;)
Salmo trutta, kiitän:)


KommenttiNikoK.. - 17.01.2006

Kannattaa muuten kokeilla selässä kirurgin hanskaa, niin nimikin sopis paremmin(;
Mutta joka tapauksessa hieno perho.


KommenttiM.R - 17.01.2006

Niinppä niin!minunkin mielestä tänne perho rasiaan pitäs laittaa enenmän kunnon kalastus perhoja ku suurimaks osaks tänne tungetaan niitä pirun lohnake levysiipiä.Mitkä ei kalastusta edes kestä perhot on suurin piirtein pika liimalla kasattuja.on han ne näyttäviä tietenkin!


Kommenttikoma - 17.01.2006

mäki tykkään et lisätään ihan perus kalastus perhoi. Niist näkee miten muut sitoo ja millä muut kalastelee. Ei tartte olla just viposenpäälle .

parannusehdotuksia et kierre vähän tasasemmin. Mitä duppinkii oot muuten käyttäny tossa.


Kommenttitimppah - 17.01.2006

niin "perusperhoja" sais lisätä mutta kun alkaa olemaan lähestulkoon samalla reseptillä sidottuja larvoja päälle 10 ni alkaa se jo puuduttamaan. ja kun melkein kaikissa se idea on sama. hieno ja toimiva perho ei siinä mitään. tuo kierre minullakin ensimmäisenä sattui silmään mutta ei kalastuksen kannalta mitään merkitystä.


Kommenttiismolevander - 17.01.2006

Dubbing on opussumin ja jonkun soft dub (ilmeisemmin antronia) sekoitus. Rintakehässä taas oravaa.Ja kierteestä sen verran, että "tasaiseksi", jos tarkotatte niikun, että menisi tasasin välein nii tuo on tehty tarkoituksella niin, että välit kasvaa eteenpäin mentäessä. Heh ei ne kyllä ihan niin näytä menevän perhossa kylläkään:D Ja pohjaan se kumminkin kerkeää ennen kalan suuta jäämään;)


Kommenttimoon mies pohojanmaalta! - 18.01.2006

eikö se oo opossumi eikä opussumi?no kumminkin taatusti kalalle kelpaava perho.


Kommenttiismolevander - 18.01.2006

Hienoa moon mies pohojanmaalta! Kyllä se on opossumi, tarkoittaa myös samaa, kuin pussirotat. Ja se siitä teoria määrityksestä:D Mutta mutta, jos asia otetaan kirjoitusvirheen vi**uiluna, niin kannattaa myös tarkistaa oman lauseen isot alkukirjaimet. Ja kyllähän nuo kalalle toimii. Tosin kaikki toimii, jos osaa asiansa...;)


Kommenttivasikka - 19.01.2006

Hyvin tehty perho. Noissa larvoissa kanattaa aina muistaa viimeistely naulan avulla, eli nyppii taka rugon tuuheaksi alapuolelta, niin saa kidukset. Pään sivuille nyppimällä jalat. Pikku juttuja, mutta ulkonäkö paranee houmattavasti. Mikäli haluaa vielä helpotta larvojen tekoa niin tekee ne body glassista siimalla kiertämällä chenille allapuolelle jä mustaa jussia päähän. tekeminen kestää pari minuuttia ja on toimiva perho.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?