Liianvihree

KommenttiJapi - 17.01.2006

Liian vihree muunnoksineen on kelvannut vain 3 kertaa lohikalalle. Kalat olivat 4kg ja 5kg jalkaluokan kalat ja kolmas oli sitten 8,5kg lohi. Kun keli on tuhnuinen, kannattaa kokeilla.
Nyt on valmistunut uusi satsi, jossa myös pienempiä, jos vaikka tititkin kiinnostuisi...

Kommentit

Kommenttiolof - 21.01.2006

aikas paha malli. Pitänee tehdä itelle joku muunnos mallista.


Kommenttikorpikalle - 21.01.2006

hienohan se on :) mutta minä itse tekisin kurkkuhäkilän kukosta, vaikka hyvä on nuinkin


Kommenttipaanop - 22.01.2006

Onpa ottavan näköinen ja hyvin sidottu!Tosin päätä vois vähän enemmän lakkailla.


KommenttiJapi - 23.01.2006

Kiitos kommenteista.
Sillon kun tein vahingossa ensimmäisen "liianvihreen", ei ollut tuon väristä kukkoa, joten siittä tuo kaulus"häkilä". Enkä ole ajatellut vaihtaakkaan materiaalia, kun näyttää kerran karvakin toimivan.
Nimi tuolle viritykselle tuli siittä, kun usvaisella hetkellä kaksi kaveria oli saanut Green, Silver& blackillä (Merran Repan malli) pari tittiä. Itsellä ei ko. perhoa ollut, ja kaivoin rasiasta yllä olevan perhon, ja mietin ääneen, että on kyllä liian vihree... 4kg lohijalka oli eri mieltä kanssani.
Kalastusperhoissa ei tule päitä lakattua kuin kerran.


Kommenttipikkug - 23.01.2006

Saapikos sitä udella, että mistä päin maailmaa nämä kalat k.o. perholla saatiin? Hyvän näköinen sidos! Onko rungon takaosan tyyli "pöllitty" Rautanaulasta?


KommenttiJuutuan pimeänsoutaja - 23.01.2006

Hieman on yhteneväisyyttä legendaarisen Green Butin kanssa. Takuuvarma ottipelihän tämä on. Joskus karvahäkilä on itsellänikin osoittautunut toimivammaksi kuin kukko...


KommenttiJapi - 24.01.2006

pikkug:lle
Saa udella, pohjoiselta pallon puoliskolta Norjasta.

Onhan tuossa vaikutteita mm. Green Butista ja Rautanaulasta, mutta miksipä ei käyttäisi toimivaksi koettuja ideoita hyväkseen ottiperhojen rakentelussa...


Kommenttiolof - 24.01.2006

Ei se Rautanaula ole kyllä ensimmäisiä perhoja joissa on käytetty siimaa rungossa. Esim. Ewh:n Nuhanenä on tullut paljon aiemmin ottiperhonjen joukkoon kuin rautis..


Kommenttipikkug - 24.01.2006

Joo niin hiukan arvelinkin... Samalta suunnalta on itsellänikin hyviä kokemuksia vihreän sävyn perhoista!! Ei kai se auta ku sitoa pari tuommoista omaan pakkiin... Jutun mukaan ei vaikuta titti perholta!! Joo ehottomasti kannattaa käyttää toimivia ideoita!Tuli vaan rautanaulan runko mieleen ja ajattelin kysyä! (niin rautanaulassahan rungon etu osa on dupattu ja siinä on runkohäkilä!!Tämä osa niille jotka aikoivat kommentoida...)


KommenttiKaleveli - 24.01.2006 (Muokattu 24.1, 11:29)

Yksi asia minulla ihmetyttää näissä arvosteluissa, esim. tämä perho jolla on jo saatu kaloja niin joku "viisas" vielä kehittelee parannuksia tähän perhoon. Silloinhan perho ei olisi enää sama. Tämän tyylinen perho toimii myös Kuusingilla.


KommenttiJapi - 24.01.2006

Koko ajan kehittyy tämäkin perho.
Tässä pari eri versiota, joilla kalat on tullut.
Ensin 4kg antanut perho.


KommenttiJapi - 24.01.2006

sitten 8,5kg tyrkännyt perho...


KommenttiJapi - 24.01.2006 (Muokattu 24.1, 14:17)

Siittä 5kg antaneesta perhosta ei ole kuvaa, kun annoin perhon kanssakalastajalle, joka sai ko kalan ensi laskulla. Oli poitsun ensimmäinen lohi ja sai pitää perhon mallina.
Tässä kuva, missä hän kaivaa perhoa lohen kidasta. Oli muuten aikas syvällä...


Kommenttipikkug - 24.01.2006

Hyvä hyvä jätkät!! Pikkusen on matkan varrella perhon näkö muuttunu! Hyvän näköinen on kastuneena/kuivaneena tuo 8,5:sen antanu!! Hyvin toimii tuo vasikka kurkku! Iso kontrasti! Ja onhan perho näköjään ollu viimeisen "tuomarin" lähemmässä tarkastelussa, hyvin tuloksin!! Komeeta toimintaa!!!!


Kommenttikorpikalle - 11.03.2006 (Muokattu 11.3, 15:25)

Kaleveli:
Yksi asia minulla ihmetyttää näissä arvosteluissa, esim. tämä perho jolla on jo saatu kaloja niin joku "viisas" vielä kehittelee parannuksia tähän perhoon. Silloinhan perho ei olisi enää sama.

Ensinnäkin en ole viisas, toiseksi NUO MITÄ MINÄ SANOIN EI OLE "PARANNUSEHDOTUKSIA", vaan vaihtoehtoja. Esimerkiksi minulla ei ole tuota vasikkaa ja muutenkin minusta tuntuu jotenkin luontevammalta tehdä kurkkuhäkilä kukosta. En ole missään välissä sanonut että olisi parempi tehdä kukosta!! :)

Ja kyllä se perho mielestäni silti sama perho on vaikka siitä vain häkilän materiaalia vaihtaa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?