Aslakin Perho ja sen muunnos

ohukainen

KommenttiJuhanaK - 24.01.2006

PK 3/2000:sta onkimani perho ja sen kettusiipinen versio. Oravaa tuli laitettua liikaa, ei vain luonto antanut myöten. Kettua olisi voinut laittaa lisääkin. Häkilästä tuli tarkoituksella pitkä, ajatuksena oli kai lisäelävyys ja harteikkuus pöyheän eturungon kanssa. Helan värin muistin väärin (pikkuseikka). Pääsispä näitä kokeilemaankin!

Kommentit

Kommenttiolof - 28.01.2006

Kyllähän toi siipi sais olla kaks haaraisessa oli sitten oravaa tai ei niin vähän tuuheampi.. näyttää liika harvalta mun makuun. Kettu siivessä taasen ei mitään vikaa.


KommenttiJuhanaK - 28.01.2006

Niin, tarkoitin että oravaa tuli puolet liikaa... :-D


Kommenttikorpikalle - 28.01.2006

No ei tuota oravaa ainakaan liikaa oo se on varma! Runko vaan sais olla kapeempi. Muutenhan nuo ihan mallikkaita perhoja on :)


KommenttiJuhanaK - 28.01.2006

Eikös se ole semmoinen sanonta, että oravaa pitää laittaa niin että otetaan niin pieni kimppu kuin kehtaa, ja siitä vielä puolet pois. Kettua taas päinvastoin.


Kommenttikorpikalle - 28.01.2006 (Muokattu 28.1, 20:55)

Tuommosta en oo kuullu mutta saattaa kai se olla. Mutta peurasta semmosen oon kuullu et mutleripään teossa "jos tuntuu että ei mahdu enää, nii vielä kaks kimppua pitää laittaa" tai jotai sinne päin. (EI KYLLÄ LIITY ENÄÄ MITENKÄÄN AIHEESEEN ) :) :(. Joo mutta kyllä mää kuitenkin pistäisin vielä pikkasen tuota oravaa ite en kehtais niin pientä kimppua ottaa et tuossa ois puolet :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?