Sininen

KommenttiSandstone - 07.02.2006

Yksi kevään mertsari-rientoihin kyhäämäni tubelos ja miksipä ei toimisi läpi koko vuoden. Olettamukseni kuitenkin on, että kylmiin vesiin ko. yksilö (värimuunnoksineen) pääsee uiskentelemaan :D!

Kommentit

KommenttiPERHON HEITTÄJÄ - 09.02.2006

Todella hieno! Mutta saako toi siipi olla noin pitkä??


Kommenttilarvastelija - 09.02.2006

Saa olla. Kaikinpuolin hyvin sidottu, mutta tuo tumman sininen pyrstö vain jotenkin häiritsee ;)


Kommenttimummo - 09.02.2006

Kävisköhän tuohon myös sellanen korvapuikon muovivarsi? Meinaan kyllä itekkin sitoa tollasen, kunhan vaan pääsen sidontakamojen ääreen. ;)


KommenttiSandstone - 09.02.2006 (Muokattu 9.2, 17:07)

Perhon Heittäjälle: siipi saa olla pitkä ja joissain tapauksissa pidempikin.
Larvastelijalle pyrstöstä: ei se miuta häirinny sen edempää kuin ei ollut vaaleampaa matskua! Toivon, että värin ylikompensaatio toimiikin tässä tapauksessa minun eduksi :D
Noh huomenna sitä pitäisi tulla vaaleampaa ja hiukan ohuempaa matskua. Jos itseäni joku häiritsee niin on tuo tausta...Täytyypä kehitellä jotain....


KommenttiSQ89 - 09.02.2006

Todella hieno perho ja melkein samanlainen kuin ostamani putkiperho Kymijoelta. Voisin sanoa että lähes varma ottiperho lohelle... Mitä siiven pituuten tulee niin olen sitä mieltä että putkessa saa/pitää olla pitkä siipi ja varsinkin "yöperhoissa".


Kommenttiperhopossu - 09.02.2006

Mummo: Korvapuikon putki pakkaa menee palasiksi! EI kestä kovin kauaa. Omakohtaista kokemusta!


Kommenttiperhopossu - 09.02.2006

Ai niin! Kyllä lohena tuota, puraisisin mielellään. Herkullisen näköinen peli!


KommenttiHaukijorma - 09.02.2006

Millä muuten kiinnitätte putken penkkiin?Ite oon laittanu neulaan kiinni.Hyvän näkönen perho.


Kommenttisoininen - 09.02.2006

Haukijormalle: Putken voi laittaa penkkiin kiinni ihan vain rautalangallakin. Mistpoolissa on muunmuassa myynnissä putkiperho työkalu. Se on kätevä vaihtoehto myös.Ja sitte ihan klemmarinkin taittelemalla saa kelpo pidikkeen.http://www.kolumbus.fi/fredit/sulkameteriaalit.htm
jos oikein halvalla haluaa putkiperho työkalun ja muut materiaalit kanssa ostaa niin kannattaa käydä tuolla kyseisellä sivulla.


Kommenttisoininen - 09.02.2006

Ainakin sieltä on joskus saanut tuota pidikettä. mutta en tiedä saako enään. Mene mistpoolin sivulle, siellä on kyllä kaikkea tarpeellista! Perhosta: Oikein hieno putki, mielestäni siipi saisi jopa olla aavistuksen pitempi :). Tämä on toki vain oma mielipiteeni!


KommenttiPerho-Timo - 09.02.2006

Tämä sidos kyllä miellyttää silmää.


KommenttiHaukijorma - 10.02.2006

Kiitti tiedost,soininen.


KommenttiM.Remell - 10.02.2006

Hienoa jälkeä, itse kehittelin tuossa viime joulukuussa lähes samanlaisen, sini-valkoisen lohiputken. Ehkäpä laitan sen tälle sivulle joku päivä... vaikka jos saan sillä lohen.:) Kuten joku jo mainitsi, tuo pyrstö vähän ottaa silmään... se on ehkä vähän liian lyhyt, hillitymmän sininen se voisi myös olla,kuten esim. Sea blue Fluorofibre:a. Muuten oikein hyvän näköinen, väribalanssi kohdallaan.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?