Blue tail hornhead (undertaker muunnos)

Kommenttifury161 - 26.02.2006

Vapaasti apinoitu undertaker perhoa... Sidottu tyyliin mitä pakista sattuu löytymään ja lisätty vähän omia mausteita...

Kommentit

KommenttiWalastaja - 28.02.2006

Juu, ihan mukavasti apinoitu. Mites tuon ketun laita , kun sitä on noin vähän siivessä? Ite oisin ehkäpä laittanu mustaa oravaa, joka on jäykempää ja tietämykseni mukaan kannattelee perhoa paremmin virrassa, kuin sama määrä kettua.


Kommentti/hk - 28.02.2006

Hyvältä näyttää, takuuvarma peli ainakin Kuusamon joilla.


Kommenttikitkat - 28.02.2006

Mikä on /hk sinun mielestäsi takuuvarma peli kuusamon joilla? Onko se sellainen jolla jokainen saa, kun vaan viitsii heittää? Itselle jäänyt kuva kitka-kuusinki akselilta ettei tuolla kovin moni voi puhua takuuvarmoista ottipeleistä. Saatujen kalojen määrä ei riitä noin rajuihin yleistyksiin ts. n=liian vähän.


KommenttiLate - 28.02.2006

kitkatille: taisit väsätä saman kysymyksen tuohon eilen lisättyyn Black Bomberiin nimimerkillä titti.


Kommentti/hk - 28.02.2006

Totta, tietenkään ei ole perhoa, millä aina saisi kalaa Kuusamon joilta... mutta tuo perho on mielestäni semmoinen, jolla taimenpaikkojen pommittaminen tulee ennenpitkää tuottamaan tulosta. Joku voi nyt sanoa, että millä tahansa perholla saa tapahtumia kun tarpeeksi yrittää, mutta tällaisella mallilla niitä on mielestäni hyvä mahdollisuus saada.


KommenttiJuutuan pimeänsoutaja - 28.02.2006

Tässä on jo ottiperho. Ehkä siipeen itse laittaisin useamman siikasen sulkamateriaalia(tosin irtosiikasina) ja hieman vähemmän kettua ja/tai korvaisin siitä osan esim oravalla. Kuten olet maininnut siipi ei saa olla liian tuuhea. Runko on komeasti ottanut sikarin muodon ja siipi on juurikin tarpeeksi pitkä. Kaikin puolin taatusti ottava taimenperho.


Kommenttijmpalola - 01.03.2006

Tämä pelittää kyllä! kantavuuden suhteen ei välttämättä ole ongelmia, koska siiven sulka osa kannattellee perhoa sekä lisäksi pyrstön profiili ja käytetty materiaali kannattelee perhoa niin ikään. Itse kalastaisin perholla ainakin Kitkajoella ja saattaapa olla, että täytyy sellainen pirullisen pieni muunnos tästä yksilöstä omaankin pakkiin tekaista.


Kommenttiihmelaama - 01.03.2006

Ainakin allekirjoittanut, Kuivasjäven ala-asteen Iron Maiden Fan-club (vm.1983) jäsen, allekirjoittaa tämän ottavan oloiseksi karvatupoksi ja miksipä ei myös Kuusamon joille, tosin, vaikka eihän tämä ole kokonaan musta ja punastakin on kovin hintelästi... ;) ...ja mistäpä minä mitään, koskaan, missään tietäisin.


KommenttiIron Maiden (trooper jyrää) - 01.03.2006

Enkö olekaan ainoa Iron Maidenia kuunteleva ala-astelainen;)? Crestin pala on ainoa lisäys minkä perhoon keksin:)


Kommenttifury161 - 01.03.2006

Perhana! Laamalle terveisiä syvistä vesistä! Maiden jyrää edelleen samanlailla ku kuikun ala-steellakin... ;)

Kiitoksia muillekin kommentoijille, ehkä tässä vielä joku suti sidotaan...


Kommenttiihmelaama - 01.03.2006 (Muokattu 1.3, 18:06)

Voe mahoton, näi se kuule on Iron Maiden miesten (Kuivasjärvi - osaston) maailma pieni... :D

Jos nyt näiden hekumoiden keskeltä palataan takaisin ja ihan (tästäkin) perhosta puhumaan, niin jostakin kumman syystä minun omiin sidoksiini on ruvennut ilmestymään myös tuota sinistä... joko pyrstöön, siipeen, taikka sitten ihan muuten vaan.

Ja sitä (sinistä) ei tarvihe olla palijoa, niin jovain perhon ilme muuttuu täysin, eikä mielestäni lainkaan huonompaan suuntaan.

Tähänkin vielä kun jos hivuttais esim. kuningaskalastajasta posket, tahi närhen sinistä siipipeiliä niin... huhhuh.

Mutta menee toki ihan näinkin.


KommenttiSalmo trutta - 01.03.2006

Joo kyllä Iron Maiden on kova sana...;) Komian perhon oot fury sitassu:)


KommenttiPäde-Veikko - 02.03.2006

Ketun korvaisin bucktaililla ja oravalla.
Sinistähän tuolla pyrstössä näkyy jo hieman olevan, mutta kuten Maiden-veljemme Laama sanoi, närhi kurkussa saattaisi olla.. niin mistäpä sen ken tietää.
t. Päde, the Number of the Beast fani vm. -84


Kommenttiihmelaama - 02.03.2006

Päde-Beast sen sanoi, jonka unohdin tuossa edellisessä viestissäni mainita, että siiven tekisin myös minä hieman eri materiaaleista.

Bucktailin en kajoaisi, vaan rakentelisin sen (siiven) juoksuun kuolleesta siperian jättiläis poikaoravasta. Mustaa alle (ja ehkä hieman pakkasen siniseksi värjäämää päälle)

Toki huomasin sinisen pyrstössä, siitä jatkoinkin ajatusta hieman eteen päin, että jos on persiissä, niin miksei myös nokalla...

Running Free,
ihmelaama


Kommenttifury161 - 02.03.2006

Jees, perhon matskut on pyritty pitämään alkuperäisen undertakerin mukaisena, mutta sidontapakin sisällön mukaan joutuu sitomaan. :( Joten apinoinniksi män... Musta kurre olis ollut kyllä omastakin mielestä toimivampi siipenä!

ja kyllä tää posketkin vaatis...

Nyt pakenen kukkuloille... ;)


KommenttiSalmo trutta - 02.03.2006

Trooper ja Fear Of The Dark on parhaimmistoa. Bucktail on ehkä hiaman jäykkää mutta miksi ei... Tosiaan tuo materiaalipula on tuttu jokaiselle, ikinä ei voi olla liikaa eri materiaaleja;)


Kommenttilohitane - 03.03.2006

kun tuon näki oli pakko lähtä pullakahville ;)

KommenttiBlize - 27.03.2006

Ite vaihtaisin oravaa kans siipeen. Siistin perhon oot kyllä väsänny!

T: Blize, The Number Of The Beast and of course The Trooper!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?