Vuolab

Kommenttipikkug - 03.03.2006

Mikko Halosen "Valikoituja Lohiperhoja" kirjasta löytynyt mielenkiintoinen sidos! Kalastusperho, mitä kovasti kehuivat!

Kommentit

KommenttiGyroParasite - 10.03.2006

Hyvä kalastusperho. Taitaa olla Tenolle suunniteltu?
Kierteestä sen verran, että tuo pyöreähopea kuuluisi tulla litteän taakse. Siis eihän sillä ole kalastavuuden ja kalastusperhojen kanssa mitään tekemistä, mutta jos perho tehtäisiin klassisten sääntöjen mukaan.
Mukavaa nähdä pitkästäaikaa tällaisia käyttöperhoja.


KommenttiJapi - 10.03.2006

Ottavan näköinen kalastusperho. Taidanpa itsekkin sitaista pari muunnosta. Kierteen taidan laittaa kaposemmasta, tai vaan mustalle rungon osalle ja 2kpl fläsä accenttia säihkeeksi siipeen.
Tuon rungossa on samaa näköä kuin Pilikku- perhossa, rungon värit vaan hieman eri järjestyksessä, takaa kelt, vih, pun.


Kommenttipikkug - 10.03.2006

Joo huomasin itsekkin tuon kierre homman! Kalastusperho jota en sen paremmin sipistellyt, kunhan vaan tälläsin nuo palaset paikalleen! Muistaakseni ko. malli on kelvannut näätämöllä/neidenillä hyvin! Miksikäs ei Tenollakin...


KommenttiJuki - 10.03.2006

Vielä kierteestä sen verran, että Syrjäsen Lauri käski ainakin kurseillaan laittamaan aina litteän tinselin eteen pyöreän taikka soikean tinselin, olipa reseptissä sitä tai ei. Kestää kalastusperho paremmin rajumpaakin pureskelua, eikä tarvitse heti korjailla...
Minun silmääni ihan pikkunätti kalastusperho ja varmaan titille mieleinen !


Kommenttiei jaksa kirjautua - 10.03.2006

Klassisen oikeaoppisesti sidottaessa on kaksoiskierteessä pyöreä/ovaali aina litteän takana ja jos perhossa on myös runkohäkilä, sidotaan se pyöreän/ovaalin tinselin taakse.


KommenttiVille K. - 08.06.2006

Terve, pikkug. Ihan pelittävältä näyttää tämäkin perhosi. Ei se ihan niin nuukaa noissa kalastusperhoissa ole, onko se soikea/pyöreä sen litteän etu- vai takareunassa. Kala ei kyllä huomaa eroa tai jos huomaakin, se tuskin siitä välittää. Oletko muuten saanut kaloja tällä perhollasi? Ei sillä, etteikö kyseessä olisi varmasti toimiva kalastusperho niin lohelle kuin isommalle taimenellekin.

Hyvää kesää ja kireitä siimoja.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?