Blue and Yellow Charm

KommenttiHanzzi - 08.03.2006

Alkuperäseen perhoon verrattuna tuohon tuli niin paljon keltasta, että huomioin sen nimessä. Käytin taas keltakärkistä oravaa ku ei mustaa löytyny. Mitäs arvoisat lohimiehet tykkää, onko liikaa karvoja? Kalastusmielessä siis...

Kommentit

Kommenttikorpikalle - 10.03.2006

Uskon että siipi on nyt juurikin oikean "vahvuinen"
Perho itsessäänkin näyttää todella hyvältä :D


KommenttiSalmo trutta - 10.03.2006

Kierre on ok paitsi että siinä on 4 eikä 5 kierrosta, tämähän ei vaikuta paskaakaan kalastavuuteen, se vaan on se "perinne". Tota on paha mennä haukkumaan, ei tohon paljon parannuksia keksi kalastuskäyttöä ajatellen...Hieno perho, ei siitä pääse yli eikä ympäri:)


KommenttiJapi - 11.03.2006

Varmasti kalastava perho laksille. Siivessäkn materiaalia juuri sopivasti. Ehkä itse olisin taas heittänyt kaksi kimalletta säihkeeksi siipeen ja aloittanut kierteen perhon alapuolelta.
Ps. Lohi ei kierteen kierroksia laske...


KommenttiHanzzi - 11.03.2006

Kiitoksia kommenteista! Tulipahan tuo oikea kierteiden lukumääräki opittua. Sidon kaikki perhot kalastuskäyttöön niin ei tuu ajateltua tuommosia asioita. Toivotaan ettei ne lohnat toisiaan laske nuita.

Ps. Japin Liian vihree näytti senverta hyvältä mallilta, että oli pakko sitoa itellekki pari. Luulis kait tuon toimivan kirkkaallaki kelillä.


KommenttiSalmo trutta - 11.03.2006

Ei varmasti laske, kuten sanoin: ei vaikuta paskaakaan kalastavuuteen:) Kyllä tossa on ottiperhon ainekset;):)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?