The Green Highlander

KommenttiPerhoukko - 18.03.2006

Tässä viimeisin perhoni.

Kommentit

Kommenttihdg - 21.03.2006

Henk.koht. sitä mieltä että hyvin sidottu perho, mutta tällasia on nähty perhorasiassa jo satamijoonaaziljoonaa! Eli ajan takaa sitä että laittakaa itse kehittelemiänne kalastusperhoja tänne, eikä mitään tällasia wanhoja klassikoita joita on tosiaan nähty hienoksi sidottuina jo aivan kyllästymiseen asti...


KommenttiWalastaja - 21.03.2006

Toisaaltahan Perhoukolla, kuten varmasti monella muullakin, on perhon lisäyksen motiivina se, että saa rakentavaa palautetta tekeleestään. Omasta mielestäni täällä on kyllä tasapainoisempiakin klassikoita nähty, mutta kehityskommentit jätän kokonaan niille, jotka asiasta OIKEESTI tietävät.


Kommenttijone_15 - 21.03.2006

hdg: jokaisella on tietysti oikeus omaan mielipiteeseen mut sun täytyy ottaa huomioon et klassiset lohiperhot on äärimmäisen vaikee sitoa jos ne haluaa sitoa tauluperhoiksi.Mulla itellä menee jonku klassisen lohiperhon kanssa jotain tunti tai pari ennenku sen saa valmiiks.

Ite perhosta sen verran että eniten silmään pistää tuo siiven epätasaisuus kärjessä ja se että runkohäkilä ei kaarra taaksepäin vaan on jäänyt suoraksi. Poskiin vois vielä lisätä viidakkokukot jos niitä löytyy. Mutta kaikenkaikkiaan hieno perho!


Kommenttimiihkali - 21.03.2006

Olen samaa mieltä kuin hdg. Näitä Highlandereitä on nähty jo sen verran, että luulisi klassisten mittasuhteiden olevan jo sisäistetty. Taitaa olla kaikki mullistava perhonsidonnan saralla keksitty.


Kommenttijone_15 - 21.03.2006

hdg ja miihkali: ANKEETA PORUKKAA:D


Kommenttisiian kalastaja - 21.03.2006

Jokaisella sitojalla on omansalainen tyyli/käsiala sitoa näitä klassikoita. Se on kaikkien etu, että näkee mahdollisimman paljon eri sitojien sitomia erityylisiä klassikoita, näin voi löytää omaan sidontaansa jotain uutta ja tietenkin alkaville klassikonsitojille, jotka perhoja tänne laittavat näkyville on rakentavatkommentit erittäin mieluisia. Ne jotka vielä hakevat omaa tyyliään saavat näistä eri tyylisten sitojien perhoista hyviä vaikutteita omaa tulevaa tyyliään varten.

Itsellä on alkanut tuo omatyyli jo aika hyvin vakiintumaan, mutta kyllä se vielä jonkin verran omia uomiaan hakee, mutta tuo Childers alkaa olla jo hyvin lähellä klassikkoa, minkä olemuksesta minä pidän kovasti ja tuohon tyyliin minä pyrinkin.

Tuo perho alkaa olla jo melkoisen hyvä ja tästä on hyvä jatkaa eteen päin klassikoiden sidonnan parissa. Seuraava perho on varmasti jo paljon upeampi sitä odotellessa ihastelkaamme tätä. Sitoja varmaan kyllä tietää perhon pahimmat puutteet, että en ala nyt mitään luetteloa tähän värkätä. Hyvä perho verrattuna aikaisempiisi, mutta kyllä tuo Butcheri vielä edelle menee tästä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?