Kuulapää nymfi

Tein noita yhteensä 7

Kommenttitapio - 22.03.2006

Ens kesän kalareissuille.

Kommentit

Kommenttimata - 24.03.2006

Hieno ja toimivannäköinen sidos.

Miten pitäisi oikeaoppisesti päättää tämänkaltainen sidos. Kuvasta kun katsoo, niin näyttäisi siltä, että sidontalanka menee osittain kuulan päälle. Itselläni on ollut tapana päättää sidos kuulan juureen.


KommenttiVision79 - 24.03.2006

Joo pahan heitit mata.. itse kun sidon, päätän sidontalangan samalla tavalla kuin kuvan perhoissa, hieman kuulan päälle.. mutta kait se pitäisi oikea oppisesti päättää niin kuin sinä sidot.. vaikka ei se kalansaantiin mielestäni vaikuta tekee sen sitten kummalla tavalla tahansa.. toimivan näköisiä perhoja kyllä ovat..


KommenttiLpg - 24.03.2006

juu, tässä erittäin kalastava yleisperho, menee niin pupasta kuin nymfistä.


KommenttiM.R - 24.03.2006

hieman tarkkutta ja mietiskelyä perhon sitomiseen jättää sen verran tilaa kuuulan ja rintakehän väliin että Saa selkäkilven just muljahtamaaan kuulan ja rinta kehän vääliin ni sillon ei näy noita lankoja sieltä ja lankaan sipasee vähän lakkaa ja pyöräyttää
sinne pari solmua ni kyllä kestää ja tulee hyvän näkösiä pörhöjä.Mutta vain jos haluaa tehä niin en viitti ruveta neuvvomaan ettei tule sanomista!


Kommenttitapio - 24.03.2006

Joo tykkään tehä tuollaisia perhoja missä on lankaa vähän kuulan päällä se näyttää omaan silmään paremmalta


Kommenttimiihkali - 24.03.2006

Aika paksu nymfiksi.


KommenttiMoilander - 16.04.2006

tommonen on hyvä jokapaikanhöylä! ittelläni on aina tollasii rasias mukana.jos jotain parantamista niin makuasia, mut toiset tykkää päättää huomaamattomasti ja toiset kuulan päälle niinkun edellä jo mainittiinkin, minä tykkään ko. tyylistä ;)


KommenttiApinamies - 20.06.2006

näyttää ihan sellaselta että pari tällaista voisin rasian täytteeksi sitaista. itse päätän langan noin joka toiseen kuulapäähän piiloon ja toiseen näkyville, fiiliksen mukaan.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?